učitavam...
Pozor! Tukaj je objavljen samodejni prevod uporabniške pogodbe v vašem jeziku. Angleška različica Sporazuma o uporabniku je na voljo in ima pravni učinek. Za branje angleške različice lahko zamenjate jezik.

Uporabnik Sporazum

1. Spletna stran, ki je gostiteljica na tem področju, zagotavlja storitve registriranim uporabnikom v skladu s to pogodbo. V primeru nesoglasja s katero koli določbo te pogodbe, navodili ali spremembami ali če iz kakršnega koli razloga ne želite nadaljevati z uporabo te spletne strani, prosimo zapustite to stran.

2. Vse storitve so na voljo "kot so". Zahteve uporabnika v zvezi z uporabo te storitve se ne upoštevajo. Ne zagotavljamo odsotnosti napak. Nobene izgube se ne nadomestijo.

3. Spletna stran ne zagotavlja neprekinjenega delovanja, ne opozarjamo na morebitne napake ali težave.

4. Spletna stran lahko kadar koli spremeni to pogodbo. Potrjujete in se strinjate s temi pogoji. Prevzemate polno odgovornost za redno branje teh pravil. Ta pogodba in druga načela pravilnika o storitvah, objavljena na tem spletnem mestu, zagotavljajo popolno in izključno pogodbo med vami in tem spletnim mestom ter urejajo uporabo teh storitev.

5. Potrjujete, da ste že 14 let in imate vse pravice (ali s soglasjem skrbnika), da izpolnite vse pogoje, obveznosti, zahteve in jamstva, ki izhajajo iz te pogodbe, in lahko izpolnite vse te pogoje.

6. Uporabnik zagotavlja točnost informacij, zagotovljenih med registracijo, in odsotnost terjatev tretjih oseb.

7. Uporabnik se strinja, da bo posredoval svoje osebne podatke, ki jih bomo shranili pri uporabi naše spletne strani. Strežniki za shranjevanje osebnih podatkov se lahko nahajajo v kateri koli državi, ne glede na državo uporabnika. Osebni podatki ruskih uporabnikov so shranjeni na strežniku v ruskem podatkovnem centru. Vaši osebni podatki so enaki za vse naše projekte. Trenutni seznam projektov, ki delajo z eno bazo uporabnikov, je na voljo na strani "O nas". Seznam naših projektov se lahko spremeni.

8. Uporabnik se strinja, da lahko uporabnik, ki ga je povabil, dostopa do njegovih osebnih podatkov (polnega imena in e-poštnega naslova).

9. Samo-registracija preporuka od strane korisnika, kao i financijska interakcija s pozvanim preporukama zabranjeni su.

10. Uporabnik se zavezuje, da bo povrnil vse stroške in izdatke, ki nastanejo zaradi njegovih dejanj (na primer, odškodnina za kakršnokoli nezakonito vsebino, ki jo je objavil uporabnik, ali nadomestilo za škodo, nastalo zaradi goljufije).

11. Uporabnik se strinja, da bo upošteval vse avtorske pravice in druge pravice in zakone.

12. Če so določbe tega sporazuma nejasne ali nejasne, se to razlaga samo v korist spletnega mesta. V primeru takšnih nejasnosti ali sporov se uporabnik zaveže, da bo pridobil pojasnila, tako da se bo obrnil na naš pravni oddelek.

13. Spletno mesto si pridržuje pravico, da enostransko zavrne storitve vsem uporabnikom brez obrazložitve.

14. Spoštovanje vseh navodil, objavljenih na funkcionalnih straneh te strani, je obvezno!

15. Uporabnik se strinja, da ne bo uporabil metod, ki bi obšle ali kršile navodila našega spletnega mesta.

16. Naša storitev lahko zaračuna dodatne stroške za naslednje storitve:

17. Politika zasebnosti je sestavni del uporabniške pogodbe in je ni mogoče obravnavati ločeno. Kliknite tukaj, da preberete pravilnik o Zasebnosti.

Pozor! Tukaj je objavljen samodejni prevod uporabniške pogodbe v vašem jeziku. Angleška različica Sporazuma o uporabniku je na voljo in ima pravni učinek. Za branje angleške različice lahko zamenjate jezik.

Prosimo, upoštevajte,

Poslali smo vam povezavo za potrditev vašega e-poštnega naslova. Ne pozabite preveriti mape Spam. Če je sporočilo nenadoma prišlo v to mapo, kliknite "Ne spam!"".

Če ne prejmete e-poštnega sporočila s povezavo do aktivacije v naslednji minuti, kliknite tukaj:

Prosim počakaj str.

Če ta poskus tudi ne uspe, priporočamo uporabo drugačnega e-poštnega naslova za registracijo.