se incarca...
Atenţie! Aici este publicată o traducere automată a Acordului de utilizare în limba dvs. Versiunea în limba engleză a Acordului de utilizare este disponibilă și are efect juridic. Puteți schimba limba pentru a citi versiunea în limba engleză.

Acordul De Utilizare

1. Un site web găzduit în acest domeniu oferă serviciile sale utilizatorilor înregistrați în conformitate cu prezentul acord. În caz de dezacord cu orice clauză a prezentului Contract, instrucțiuni sau modificări sau dacă, din orice motiv, nu doriți să continuați să utilizați acest site, vă rugăm să părăsiți acest site.

2. Toate serviciile sunt furnizate "ca atare". Orice reclamații ale utilizatorului legate de utilizarea acestui serviciu nu sunt luate în considerare. Nu garantăm absența erorilor. Nu sunt compensate pierderile.

3. Site-ul nu garantează o funcționare neîntreruptă, nu furnizăm avertismente cu privire la posibilele defecțiuni sau probleme.

4. Site-ul poate modifica în orice moment prezentul acord. Recunoașteți și sunteți de acord cu acești termeni și condiții. Vă asumați întreaga responsabilitate pentru citirea periodică a acestor Reguli. Prezentul Contract și alte principii de politică a serviciilor publicate pe acest site oferă un acord complet și exclusiv între dvs. și acest site și guvernează utilizarea acestor servicii.

5. Confirmați că sunteți deja în vârstă de 14 ani și că aveți toate drepturile (sau cu consimțământul tutorelui) pentru a îndeplini toate condițiile, obligațiile, cerințele și garanțiile care decurg din prezentul acord și puteți îndeplini toate aceste condiții.

6. Utilizatorul garantează exactitatea informațiilor furnizate în timpul înregistrării și absența oricăror pretenții ale unor terțe părți.

7. Utilizatorul este de acord să transfere datele personale, care vor fi stocate împreună cu noi când folosim site-ul nostru. Serverele pentru stocarea datelor cu caracter personal pot fi localizate în orice țară, indiferent de țara utilizatorului. Datele personale ale utilizatorilor ruși sunt stocate pe serverul din centrul de date rusesc. Datele dvs. personale sunt aceleași pentru toate proiectele noastre. Lista actuală de proiecte care lucrează cu o singură bază de date de utilizatori este disponibilă pe pagina "Despre noi". Lista proiectelor noastre se poate schimba.

8. Utilizatorul este de acord că datele sale personale (numele complet și adresa de e-mail) pot fi accesate de utilizatorul care la invitat.

9. Înregistrarea în sine a trimiterilor de către utilizatori, precum și interacțiunea financiară cu trimiterile invitate este interzisă.

10. Utilizatorul se obligă să ramburseze toate costurile și cheltuielile suportate ca urmare a acțiunilor sale (de exemplu, compensarea pentru orice conținut ilegal afișat de utilizator sau compensarea daunelor cauzate de fraudă).

11. Utilizatorul este de acord să respecte toate drepturile de autor și alte drepturi și legi.

12. Dacă prevederile prezentului acord nu sunt clare sau vagi, acest lucru este interpretat numai în favoarea site-ului. În cazul unor astfel de ambiguități sau litigii, utilizatorul se angajează să obțină clarificări prin contactarea departamentului nostru juridic.

13. Site-ul își rezervă dreptul de a refuza să ofere servicii unui utilizator unilateral, fără a explica motivele.

14. Respectarea tuturor instructiunilor publicate pe paginile functionale ale acestui site este obligatorie!

15. Utilizatorul este de acord să nu recurgă la metode care ocolește sau încalcă instrucțiunile site-ului nostru.

16. Serviciul nostru poate solicita taxe suplimentare pentru următoarele servicii:

17. Politica de confidențialitate este o parte integrantă a Acordului de utilizare și nu poate fi luată în considerare separat. Click aici pentru a citi politica de Confidențialitate.

Atenţie! Aici este publicată o traducere automată a Acordului de utilizare în limba dvs. Versiunea în limba engleză a Acordului de utilizare este disponibilă și are efect juridic. Puteți schimba limba pentru a citi versiunea în limba engleză.

Vă rugăm să rețineți

V-am trimis un link pentru a vă verifica adresa de e-mail. Nu uitați să verificați dosarul Spam. Dacă dintr-o dată mesajul a intrat în acest dosar, faceți clic pe "Nu spamați!".

Dacă în următorul minut nu primiți un e-mail cu un link spre activare, faceți clic aici:

Te rog asteapta sec.

Dacă această încercare nu reușește, vă recomandăm să utilizați o altă adresă de e-mail pentru înregistrare.