loading...
Oppmerksomhet! Her publiseres en automatisk oversettelse av Brukeravtalen på ditt språk. Engelsk versjon av Brukeravtalen er tilgjengelig og har lovlig virkning. Du kan bytte språk for å lese den engelske versjonen.

Brukeravtalen

1. Et nettsted som er vert på dette domenet, tilbyr sine tjenester til registrerte brukere i samsvar med denne avtalen. Hvis du ikke er enig med noen av vilkårene i denne avtalen, instruksjoner eller endringer, eller hvis du av en eller annen grunn ikke vil fortsette å bruke dette nettstedet, vennligst forlat dette nettstedet.

2. Alle tjenester leveres "som det er". Eventuelle krav fra brukeren relatert til bruken av denne tjenesten vurderes ikke. Vi garanterer ikke mangel på feil. Ingen tap kompenseres.

3. Nettstedet garanterer ikke uavbrutt drift, vi gir ingen advarsler om mulige feil eller problemer.

4. Nettstedet kan til enhver tid endre denne avtalen. Du anerkjenner og godtar disse vilkårene. Du påtar deg fullt ansvar for periodisk lesing av disse reglene. Denne avtalen og andre retningslinjer for tjenestepolitikk publisert på dette nettstedet gir en komplett og eksklusiv avtale mellom deg og dette nettstedet og styrer bruken av disse tjenestene.

5. Du bekrefter at du allerede er 14 år, og du har alle rettighetene (eller med samtykke fra verge) for å oppfylle alle vilkår, forpliktelser, krav og garantier som følger av denne avtalen, og du kan oppfylle alle disse betingelsene.

6. Brukeren garanterer nøyaktigheten av informasjonen som ble oppgitt under registreringen og fraværet av eventuelle krav fra tredjepart.

7. Brukeren godtar å overføre sine personopplysninger, som vil bli lagret hos oss når du bruker nettstedet vårt. Servere for lagring av personopplysninger kan være lokalisert i ethvert land, uavhengig av brukerens land. Personlige data for russiske brukere lagres på serveren i det russiske datasenteret. Dine personopplysninger er de samme for alle våre prosjekter. Den nåværende listen over prosjekter som arbeider med en enkeltbruker database er tilgjengelig på siden "Om oss". Listen over våre prosjekter kan endres.

8. Brukeren godtar at hans personopplysninger (fullt navn og e-postadresse) kan nås av brukeren som inviterte ham.

9. Selvregistrering av henvisninger fra brukere, samt økonomisk samhandling med inviterte henvisninger er forbudt.

10. Brukeren forplikter seg til å refundere alle kostnader og kostnader som påløper som følge av hans handlinger (for eksempel kompensasjon for ulovlig innhold som er oppført av brukeren eller kompensasjon for skade som skyldes svindel).

11. Brukeren godtar å overholde alle opphavsrettigheter og andre rettigheter og lover.

12. Hvis bestemmelsene i denne avtalen er uklare eller uklare, tolkes dette utelukkende til fordel for nettstedet. I tilfelle slike tvetydigheter eller tvister, forplikter brukeren seg til å få avklaringer ved å kontakte vår juridiske avdeling.

13. Nettstedet forbeholder seg retten til å nekte å tilby tjenester til en bruker ensidig, uten å forklare årsakene.

14. Overholdelse av alle instruksjoner som er publisert på de funksjonelle sidene på dette nettstedet er obligatorisk!

15. Brukeren godtar ikke å benytte seg av metoder som omgår eller bryter med instruksjonene til nettstedet vårt.

16. Vår tjeneste kan kreve tilleggsavgift for følgende tjenester:

17. Personvernspolicy er en integrert del av brukeravtalen og kan ikke betraktes separat. Klikk her for å lese retningslinjene for Personvern.

Oppmerksomhet! Her publiseres en automatisk oversettelse av Brukeravtalen på ditt språk. Engelsk versjon av Brukeravtalen er tilgjengelig og har lovlig virkning. Du kan bytte språk for å lese den engelske versjonen.

Vær oppmerksom på

Vi sendte deg en link for å bekrefte e-postadressen din. Ikke glem å sjekke mappen Spam. Hvis meldingen plutselig kom inn i denne mappen, klikker du på "Ikke søppel!".

Hvis du ikke mottar en epost med en kobling til aktivering innen neste minutt, klikker du her:

Vennligst vent sek.

Hvis dette forsøket også feiler, anbefaler vi at du bruker en annen e-postadresse for registrering.