betöltés...
Figyelem! Itt jelenik meg az Ön nyelvén a Felhasználói Szerződés automatikus fordítása. A Felhasználói Megállapodás angol nyelvű változata elérhető és joghatással bír. A nyelv megváltoztatásához olvassa el az angol nyelvet.

Felhasználói Szerződés

1. Az e tartományban tárolt webhely szolgáltatásait a jelen Megállapodással összhangban a regisztrált felhasználóknak nyújtja. Amennyiben nem ért egyet a jelen Szerződés bármely pontjával, az utasításokkal vagy a változtatásokkal, vagy ha bármilyen okból nem akarja tovább használni ezt a webhelyet, kérjük, hagyja el ezt az oldalt.

2. Minden szolgáltatást „ahogy van”. A felhasználónak a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos igényei nem tekinthetők meg. Nem garantáljuk a hibák hiányát. A veszteségeket nem kompenzálják.

3. A webhely nem garantálja a megszakítás nélküli működést, ezért nem adunk figyelmeztetést a lehetséges hibákról vagy problémákról.

4. A webhely bármikor módosíthatja ezt a megállapodást. Ön elfogadja és elfogadja ezeket a feltételeket. Teljes felelősséget vállal e Szabályok rendszeres olvasásáért. Ez a megállapodás és az ezen a honlapon közzétett egyéb szolgáltatási irányelvelvek teljes és kizárólagos megállapodást biztosítanak Ön és ezen a webhelyen, és szabályozzák e szolgáltatások használatát.

5. Ön megerősíti, hogy Ön már 14 éves, és Önnek minden joga (vagy a gondnok hozzájárulásával) teljesítenie kell a jelen Megállapodásból eredő feltételeket, kötelezettségeket, követelményeket és garanciákat, és teljesíteni tudja ezeket a feltételeket.

6. A felhasználó garantálja a regisztráció során szolgáltatott információk pontosságát és a harmadik felek igényeinek hiányát.

7. A felhasználó beleegyezik, hogy személyes adatait továbbítja, amelyeket a webhelyünk használatakor tárolunk. A személyes adatok tárolására szolgáló kiszolgálók bármely országban találhatók, függetlenül a felhasználó országától. Az orosz felhasználók személyes adatait az orosz adatközpontban tárolják. Az Ön személyes adatai minden projektünk esetében azonosak. Az egyetlen felhasználói adatbázissal működő projektek aktuális listája a "Rólunk" oldalon található. A projektek listája változhat.

8. A felhasználó beleegyezik abba, hogy személyes adatait (teljes név és e-mail cím) a meghívott felhasználó hozzáférhet.

9. Tilos a felhasználók általi regisztráció az ügyekben, valamint a meghívott áttételekkel való pénzügyi kapcsolat.

10. A Felhasználó vállalja, hogy megtéríti a tevékenységének eredményeképpen felmerült összes költséget és költséget (például a felhasználó által közzétett jogellenes tartalom kompenzációját vagy a csalás által okozott kár megtérítését).

11. A Felhasználó vállalja, hogy betartja az összes szerzői jogot és egyéb jogokat és törvényeket.

12. Ha e megállapodás rendelkezései nem világosak vagy homályosak, ezt kizárólag a telephely javára értelmezik. Ilyen félreértések vagy viták esetén a felhasználó vállalja, hogy a jogi osztályunkhoz forduljon a magyarázatokhoz.

13. Az oldal fenntartja magának a jogot, hogy megtagadja a szolgáltatások nyújtását bármely felhasználó számára egyoldalúan, anélkül, hogy elmagyarázza az okokat.

14. A webhely funkcionális oldalain közzétett utasítások betartása kötelező!

15. A felhasználó beleegyezik abba, hogy ne használjon olyan módszereket, amelyek megkerülik vagy megsértik webhelyünk utasításait.

16. Szolgáltatásunk felárat számol fel a következő szolgáltatásokért:

17. Az adatvédelmi irányelv a Felhasználói megállapodás szerves része, és nem tekinthető külön-külön. Kattintson ide, hogy olvassa el az Adatvédelmi nyilatkozatot.

Figyelem! Itt jelenik meg az Ön nyelvén a Felhasználói Szerződés automatikus fordítása. A Felhasználói Megállapodás angol nyelvű változata elérhető és joghatással bír. A nyelv megváltoztatásához olvassa el az angol nyelvet.

Kérjük, vegye figyelembe,

Elküldtünk Önnek egy linket, amely igazolja az e-mail címét. Ne felejtse el ellenőrizni a Spam mappát. Ha hirtelen az üzenet belépett a mappába, kattintson a "Ne spam!".

Ha nem kap egy e-mailt egy aktiválási linkre a következő percen belül, kattintson ide:

Kérlek várj mp.

Ha ez a kísérlet is sikertelen, javasoljuk egy másik e-mail cím használatát a regisztrációhoz.