ladataan...
Huomio! Tässä julkaistaan automaattinen käännös käyttäjäsopimuksesta omalla kielelläsi. Käyttösopimuksen englanninkielinen versio on saatavilla ja sillä on oikeusvaikutus. Voit vaihtaa kieltä lukemaan englanninkielisen version.

Käyttösopimus

1. Tämän verkkotunnuksen ylläpitämä sivusto tarjoaa palvelujaan rekisteröityneille käyttäjille tämän sopimuksen mukaisesti. Jos olet eri mieltä tämän sopimuksen lausekkeista, ohjeista tai muutoksista tai jos et jostain syystä halua jatkaa tämän sivuston käyttöä, jätä tämä sivusto.

2. Kaikki palvelut tarjotaan "sellaisenaan". Mahdollisia käyttäjän tämän palvelun käyttöön liittyviä vaatimuksia ei oteta huomioon. Emme takaa virheiden puuttumista. Tappioita ei korvata.

3. Sivusto ei takaa keskeytymätöntä toimintaa, emme anna mitään varoituksia mahdollisista vioista tai ongelmista.

4. Sivusto voi milloin tahansa muuttaa tätä sopimusta. Hyväksyt nämä ehdot ja hyväksyt nämä ehdot. Olet täysin vastuussa näiden sääntöjen säännöllisestä lukemisesta. Tämä sopimus ja muut tällä sivustolla julkaistut palvelupolitiikan periaatteet tarjoavat täydellisen ja yksinomaisen sopimuksen sinun ja tämän sivuston välillä ja ohjaavat näiden palvelujen käyttöä.

5. Vahvistat, että olet jo 14-vuotias ja sinulla on kaikki oikeudet (tai huoltajan suostumuksella) täyttämään kaikki tämän sopimuksen mukaiset ehdot, velvollisuudet, vaatimukset ja takeet ja voit täyttää kaikki nämä ehdot.

6. Käyttäjä takaa rekisteröinnin yhteydessä annettujen tietojen oikeellisuuden ja kolmannen osapuolen vaatimusten puuttumisen.

7. Käyttäjä sitoutuu toimittamaan henkilötietoja, jotka tallennetaan kanssamme, kun käytämme sivustoamme. Palvelimet henkilötietojen tallentamiseksi voivat sijaita missä tahansa maassa, riippumatta käyttäjän maasta. Venäläisten käyttäjien henkilötiedot tallennetaan venäläisen tietokeskuksen palvelimelle. Henkilötietosi ovat samat kaikissa projekteissamme. Nykyinen luettelo yksittäisen käyttäjätietokannan kanssa työskentelevistä hankkeista on saatavilla "Tietoja meistä" -sivulta. Hankkeiden luettelo saattaa muuttua.

8. Käyttäjä on samaa mieltä siitä, että hänen henkilöllisyytensä (täyden nimen ja sähköpostiosoitteen) voi käyttää sen kutsuttua käyttäjää.

9. Käyttäjien itserekisteröinti viittaukset ja taloudellinen vuorovaikutus kutsuttujen lähettäjien kanssa ovat kiellettyjä.

10. Käyttäjä sitoutuu palauttamaan kaikki toimistonsa aiheuttamat kustannukset ja kulut (esimerkiksi korvaus käyttäjän lähettämästä laittomasta sisällöstä tai petoksen aiheuttamien vahinkojen korvaaminen).

11. Käyttäjä sitoutuu noudattamaan kaikkia tekijänoikeuksia ja muita oikeuksia ja lakeja.

12. Jos tämän sopimuksen määräykset ovat epäselviä tai epämääräisiä, sitä tulkitaan yksinomaan alueen hyväksi. Tällaisten epäselvyyksien tai riitojen sattuessa käyttäjä sitoutuu saamaan selvennyksiä ottamalla yhteyttä oikeudelliseen osastoon.

13. Sivusto varaa itsellään oikeuden kieltäytyä tarjoamasta palveluja käyttäjälle yksipuolisesti selittämämättä syitä.

14. Tämän sivuston toiminnallisilla sivuilla julkaistavien ohjeiden noudattaminen on pakollista!

15. Käyttäjä sitoutuu olemaan turvautumaan menetelmiin, jotka ohittavat tai rikkovat sivuston ohjeita.

16. Palvelumme voi veloittaa lisämaksuja seuraavista palveluista:

17. Tietosuojakäytäntö on olennainen osa käyttöoikeussopimusta, eikä sitä voi käsitellä erikseen. Klikkaa tästä ja lue Yksityisyyden politiikkaa.

Huomio! Tässä julkaistaan automaattinen käännös käyttäjäsopimuksesta omalla kielelläsi. Käyttösopimuksen englanninkielinen versio on saatavilla ja sillä on oikeusvaikutus. Voit vaihtaa kieltä lukemaan englanninkielisen version.

Huomaa

Lähetimme sinulle linkin vahvistamaan sähköpostiosoitteesi. Älä unohda tarkistaa roskapostikansiota. Jos yhtäkkiä viesti saapui tähän kansioon, napsauta "Älä roskapostia!".

Jos et saa sähköpostiviestiä, jolla on linkki aktivointiin seuraavan minuutin aikana, napsauta tästä:

Odota sek.

Jos tämä yritys epäonnistuu, suosittelemme käyttämään eri sähköpostiosoitetta rekisteröintiin.