Atenció! Aquí es publica una traducció automàtica de l'Acord d'usuari en el vostre idioma. La versió en anglès de l'Acord d'usuari està disponible i té efectes legals. Podeu canviar d'idioma per llegir la versió en anglès.

Acord De L`Usuari

1. Un lloc web allotjat en aquest domini proporciona els seus serveis als usuaris registrats d'acord amb aquest Acord. En cas de desacord amb qualsevol clàusula d'aquest Acord, instruccions o canvis, o si per qualsevol motiu no voleu continuar utilitzant aquest lloc, deixeu aquest lloc.

2. Tots els serveis es proporcionen "tal qual". No es consideren reclamacions de l'usuari relacionades amb l'ús d'aquest servei. No garantim l'absència d'errors. No es compensen pèrdues.

3. El lloc no garanteix un funcionament ininterromput, no donem cap advertència sobre possibles errors o problemes.

4. El lloc pot modificar en qualsevol moment aquest Acord. Reconeix i accepta aquests termes i condicions. Assumeix la plena responsabilitat de la lectura periòdica d'aquestes Normes. Aquest acord i altres principis de política de serveis publicats en aquest lloc proporcionen un acord complet i exclusiu entre vostè i aquest lloc i regeixen l'ús d'aquests serveis.

5. Confirma que ja teniu 14 anys i teniu tots els drets (o amb el consentiment del tutor) per complir totes les condicions, obligacions, requisits i garanties derivades d`aquest Acord i podeu complir totes aquestes condicions.

6. L`usuari garanteix l`exactitud de la informació proporcionada durant el registre i l`absència de reclamacions de tercers.

7. L'usuari es compromet a transferir les seves dades personals, que seran emmagatzemades amb nosaltres quan utilitzi el nostre lloc. Els servidors per emmagatzemar dades personals es poden localitzar en qualsevol país, independentment del país de l'usuari. Les dades personals dels usuaris russos s'emmagatzemen al servidor al centre de dades de Rússia. Les vostres dades personals són iguals per a tots els nostres projectes. La llista actual de projectes que treballen amb una única base de dades d'usuaris estan disponibles a la pàgina "Quant a nosaltres". La llista dels nostres projectes pot canviar.

8. L`usuari accepta que l`usuari que el va convidar pugui accedir a les seves dades personals (nom complet i adreça de correu electrònic).

9. L`Usuari es compromet a reemborsar totes les despeses i despeses incorregudes com a conseqüència de les seves accions (per exemple, la indemnització de qualsevol contingut il·legal publicat per l`usuari o la indemnització dels danys causats per frau).

10. L`usuari es compromet a complir tots els drets d`autor i altres drets i lleis.

11. Si les disposicions d'aquest Acord no són clares o vagues, s'interpreta només a favor del lloc. En el cas de tals ambigüitats o disputes, l'usuari es compromet a obtenir aclariments contactant al nostre departament legal.

12. El lloc es reserva el dret de negar-se a proporcionar serveis a qualsevol usuari de forma unilateral, sense explicar-ne els motius.

13. L`observança de totes les instruccions publicades a les pàgines funcionals d`aquest lloc és obligatòria.

14. L`usuari accepta no recórrer a mètodes que eviten o incompleixen les instruccions del nostre lloc.

15. El nostre servei pot cobrar comissions addicionals pels següents serveis:

16. La política de privacitat és una part integral de l`Acord d`usuari i no es pot considerar per separat. Feu clic aquí per llegir la política de Privacitat.

Atenció! Aquí es publica una traducció automàtica de l'Acord d'usuari en el vostre idioma. La versió en anglès de l'Acord d'usuari està disponible i té efectes legals. Podeu canviar d'idioma per llegir la versió en anglès.

Si us plau, tingueu en compte

Us hem enviat un enllaç per verificar la vostra adreça de correu electrònic. No us oblideu de consultar la carpeta de correu brossa. Si de sobte el missatge es va introduir en aquesta carpeta, feu clic a "No us enviem correu brossa".".

Si no rebeu un correu electrònic amb un enllaç a l`activació en el minut següent, feu clic aquí:

Espereu seg.

Si aquest intent també falla, us recomanem que utilitzeu una adreça de correu electrònic diferent per al registre.Per fer que el nostre servei sigui el més convenient possible, utilitzem cookies especials per emmagatzemar informació estadística i informació sobre els nostres usuaris. A més, utilitzem serveis d'estadístiques de tercers (per exemple, Google). Podeu trobar més informació sobre la política de privadesa del nostre servei en aquest enllaç:
Confidencialitat & Cookies