На врвот

Го скрати URL
Ние се направи краток линкови :) Ние се направи краток линкови дури и на пократки :) И ние можеме да ги запреме ботови :)

Услови на употреба

1. Забрането е да се користи услугата за пренасочува до малициозни содржини, како и ресурси кои ги прекршуваат законите на земјите во кои линк се користи. Исто така, забрането е да се пренасочи на ресурсите кои содржат детска порнографија, zoophilia или сцени на насилство.
2. Забрането е да се користи линкови што може да доведе до looping на пренасочувања.
3. Забрането е да се користи линкови да шири спам, како и за присилна пренесувања (на пример, "pop-ups").
4. Забрането е да внесувате URL адреси кои се скратени со други слични услуги.

Извештај Спам

Ве молиме имајте во предвид

Ви испративме линк за да ја потврдиме вашата е-адреса. Не заборавајте да ја проверите папката Спам. Ако одеднаш пораката влезе во оваа папка, кликнете "Не спам!".

Ако не добиете е-пошта со врска до активирање во следната минута, кликнете овде:

Ве молам почекајте sec.

Ако овој обид пропадне, препорачуваме да користите друга е-поштенска адреса за регистрација.За да ја направиме нашата услуга попогодна, ние користиме специјални колачиња за складирање на статистички информации и информации за нашите корисници. Покрај тоа, ние користиме услуги за статистички податоци од трети лица (на пример, Google). Повеќе информации за политиката за приватност на нашата услуга може да најдете на оваа врска:
Доверливост & Cookies