A la part superior

Escurçar URL
Vam fer curt enllaços :) Vam fer curt enllaços fins i tot més breu :) I ens podem aturar el bot :)

Termes d`ús

1. És prohibit l`ús del servei per a la reorientació cap al contingut maliciós, així com els recursos que vulnerin les lleis dels països en els quals l`enllaç s`utilitza. També està prohibit per redirigir els recursos que continguin pornografia infantil, zoophilia o escenes de violència.
2. És prohibit l`ús d`enllaços o links que poden conduir a la bucle de redireccions.
3. És prohibit l`ús d`enllaços per difondre correu brossa, així com per a obligar redireccions (per exemple, "pop-ups").
4. És prohibit d`introduir la Url escurçada per altres serveis similars.

Com A Correu Brossa

Si us plau, tingueu en compte

Us hem enviat un enllaç per verificar la vostra adreça de correu electrònic. No us oblideu de consultar la carpeta de correu brossa. Si de sobte el missatge es va introduir en aquesta carpeta, feu clic a "No us enviem correu brossa".".

Si no rebeu un correu electrònic amb un enllaç a l`activació en el minut següent, feu clic aquí:

Espereu seg.

Si aquest intent també falla, us recomanem que utilitzeu una adreça de correu electrònic diferent per al registre.Per fer que el nostre servei sigui el més convenient possible, utilitzem cookies especials per emmagatzemar informació estadística i informació sobre els nostres usuaris. A més, utilitzem serveis d'estadístiques de tercers (per exemple, Google). Podeu trobar més informació sobre la política de privadesa del nostre servei en aquest enllaç:
Confidencialitat & Cookies