Kujdes! Këtu është publikuar një përkthim automatik i politikës së privatësisë në gjuhën tuaj. Versioni në gjuhën angleze i Politikës së Privatësisë është i disponueshëm dhe ka efekt ligjor. Ju mund të kaloni gjuhën për të lexuar versionin në gjuhën angleze.

Politika e fshehtësisë Konfidencialiteti & Cookies

Ne gjithmonë mbrojmë informacionin personal të përdoruesve tanë. Të dhënat e mbledhura nga përdoruesit ruhen në përputhje me të gjitha masat e nevojshme të sigurisë. Ne marrim masat teknike dhe organizative të nevojshme për të mbrojtur informacionin e përdoruesit.

Shërbimi ynë është paraqitur në disa vende. Ne studiojmë me kujdes të gjitha lidhjet e postuara nga përdoruesit, për praninë e përmbajtjeve me qëllim të keq dhe për pajtueshmërinë me ligjet e shumicës së vendeve. Megjithatë, ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen e postuar nga përdoruesit tanë. Nëse besoni që përdoruesit tanë janë duke shkelur ndonjë të drejtë ose ligje, kontaktoni departamentin tonë ligjor..

Ne mbledhim disa të dhëna për përdoruesit që ata hyjnë gjatë regjistrimit dhe gjatë përdorimit të shërbimit tonë. Ne mund të transferojmë informacione të grumbulluara për përdoruesit tek palët e treta pa zbuluar informacionin e tyre të identitetit. Përveç kësaj, ne mbledhim automatikisht informacion rreth shfletuesit, gjeografia e përdoruesve, si dhe informacione mbi adresën IP dhe cookies-fotografi të vizitorëve në shërbimin tonë. Palët e treta nuk do të kenë akses në të dhënat e grumbulluara automatikisht, përveç nëse tregohet ndryshe në aftësitë e shërbimit (për shembull, shfaqni adresën IP të përdoruesit në komentet sipas parametrave të përdoruesit).

Ne mund të sigurojmë qasje në të dhënat personale të përdoruesit vetëm në raste të veçanta:

Përdoruesi pajtohet që të dhënat e tij personale (emri i plotë dhe adresa e postës elektronike) mund të arrihen nga përdoruesi i cili e ftoi atë të regjistrohej.

Për të ruajtur informacione të caktuara personale, ne përdorim cookies të ruajtura në kompjuterin e përdoruesit, në përputhje me politikat e shfletuesit. Në faqet tona mund të jenë të pranishme javascript-kodet e sistemeve të tjera (p.sh., analytics web ose sisteme reklamimi). Sisteme të tilla mund të përdorin cookies për qëllime të tjera. Nëse nuk pajtoheni me marrëveshjen e përdoruesit ose politikën e privatësisë, mund të klikoni këtu dhe të dilni nga faqja. Në këtë rast, të gjitha cookies tuaj do të fshihen. Kliko këtu për të hequr cookies dhe të lënë.

Politika e privatësisë është një pjesë integrale e Marrëveshjes së Përdoruesit dhe nuk mund të konsiderohet veçmas nga ky dokument. Kliko këtu për të lexuar Përdoruesit Marrëveshje.

Kujdes! Këtu është publikuar një përkthim automatik i politikës së privatësisë në gjuhën tuaj. Versioni në gjuhën angleze i Politikës së Privatësisë është i disponueshëm dhe ka efekt ligjor. Ju mund të kaloni gjuhën për të lexuar versionin në gjuhën angleze.

Ju lutem vini re

Ne kemi dërguar një lidhje për të verifikuar adresën tuaj të postës elektronike. Mos harroni të kontrolloni dosjen Spam. Nëse papritmas mesazhi mori në këtë dosje, kliko "Mos Spam!".

Nëse nuk merrni një email me lidhje me aktivizimin brenda minutës së ardhshme, klikoni këtu:

Te lutem prit sec.

Nëse edhe kjo përpjekje nuk arrin, ne rekomandojmë përdorimin e një adrese të ndryshme të postës elektronike për regjistrim.Për ta bërë shërbimin tonë sa më të përshtatshëm që të jetë e mundur, ne përdorim biskota të veçanta për të ruajtur informacionin dhe informacionin statistikor për përdoruesit tanë. Përveç kësaj, ne përdorim shërbimet e statistikave të palëve të treta (p.sh. Google). Më shumë informacion në lidhje me politikën e privatësisë së shërbimit tonë mund të gjenden në këtë link:
Konfidencialiteti & Cookies