Внимание! Тука е објавен автоматски превод на Полиса за приватност на вашиот јазик. Достапна е англиска верзија на Политика за приватност и има правен ефект. Можете да го смените јазикот за да ја прочитате англиската верзија.

Политика за приватност Доверливост & Cookies

Ние секогаш ги заштитуваме личните информации на нашите корисници. Податоците собрани од корисници се чуваат во согласност со сите потребни безбедносни мерки. Ги преземаме техничките и организациските мерки неопходни за заштита на кориснички информации.

Нашата услуга е претставена на повеќе страници. Ние внимателно ги проучуваме сите врски објавени од корисниците, за присуството на злонамерни содржини и за усогласеноста со законите на повеќето земји. Сепак, ние не сме одговорни за содржината објавена од нашите корисници. Ако мислите дека нашите корисници ги кршат правата или законите, контактирајте го нашиот правен оддел..

Ние собираме некои податоци за корисниците што ги внесуваат за време на регистрацијата и кога ја користиме нашата услуга. Ние можеме да пренесуваме агрегирани информации за корисникот на трети лица без да ги откриеме нивните информации за идентитетот. Покрај тоа, ние автоматски собираме информации за прелистувачи, географија на корисници, како и информации за IP-адресата и колачињата-датотеки на посетители на нашата услуга. Трети страни нема да имаат пристап до автоматски собраните податоци, освен ако не е поинаку наведено во можностите на услугата (на пример, прикажете ја IP адресата на корисникот во коментарите според корисничките поставки).

Ние можеме да обезбедиме пристап до лични податоци на корисникот само во исклучителни случаи:

Корисникот се согласува дека на неговите лични податоци (полно име и адреса за е-пошта) може да пристапи корисникот што го поканил да се регистрира.

За да зачуваме одредени лични информации, ние користиме колачиња складирани на компјутерот на корисникот, во согласност со политиките на прелистувачот. На нашите страници може да бидат презентирани JavaScript-кодови на други системи (на пример, веб-аналитика или рекламирање системи). Таквите системи можат да користат колачиња за други цели. Ако не се согласувате со договорот за корисникот или политиката за приватност, можете да кликнете овде и да ја напуштите страницата. Во овој случај, сите ваши колачиња ќе бидат избришани. Кликни тука за да ги отстраните колачињата и да заминете.

Политиката за приватност е составен дел од Договорот за корисникот и не може да се разгледува одделно од овој документ. Кликнете тука за да го прочитате Договор со Корисникот.

Внимание! Тука е објавен автоматски превод на Полиса за приватност на вашиот јазик. Достапна е англиска верзија на Политика за приватност и има правен ефект. Можете да го смените јазикот за да ја прочитате англиската верзија.

Ве молиме имајте во предвид

Ви испративме линк за да ја потврдиме вашата е-адреса. Не заборавајте да ја проверите папката Спам. Ако одеднаш пораката влезе во оваа папка, кликнете "Не спам!".

Ако не добиете е-пошта со врска до активирање во следната минута, кликнете овде:

Ве молам почекајте sec.

Ако овој обид пропадне, препорачуваме да користите друга е-поштенска адреса за регистрација.За да ја направиме нашата услуга попогодна, ние користиме специјални колачиња за складирање на статистички информации и информации за нашите корисници. Покрај тоа, ние користиме услуги за статистички податоци од трети лица (на пример, Google). Повеќе информации за политиката за приватност на нашата услуга може да најдете на оваа врска:
Доверливост & Cookies