Bli en investerare

Qwerty Networks - En grupp projekt som använder en enda databas och en funktionell miljö för skapande och utveckling av sociala nätverk.

Projekt nr 1: den internationella bloggplattformen QWERTY.blog är en gratis tjänst som ger funktionalitet för att upprätthålla personliga och företagsbloggar. Vi erbjuder integritet och maximal användbarhet för bloggare runt om i världen! Vi skyddar våra användare från politiskt och annat tryck! Vi erbjuder maximalt rättsligt stöd och skydd. Din blogg kommer inte att stängas om det finns tecken på politiskt tryck. Men om det händer, skyddar vi alltid dina intressen och yttrandefrihet!

Projekt nummer 2: Socialt nätverk av webbplatsägare - WMProfile.com Detta är ett komplett socialt nätverk för alla som har webbplatser och Internetprojekt (och det spelar ingen roll om du är professionell eller inte). Lägg till webbplatser i vår katalog, analysera statistik och kvalitet på webbtrafik på dina webbplatser, skapa nya vänner och partners!

Projekt nr 3: Internationellt Reklamprojekt VisitorSale.com. Systemets huvudriktningar - utbyte av webbtrafik, samt kontextuell och teaserannonsering. Vår tjänst ger annonsörer flexibel funktionalitet som gör det möjligt för dem att annonsera webbplatser med olika annonseringsmetoder - kontextuella annonser, teasers, CPA, streaming webtrafik.

Projekt №4: Systemet för aktiv annonsering och onlinevinst. WMWorker.com. Detta är ett internationellt system för aktiv annonsering, vilket ger unika möjligheter att uppfylla våra annonsörers uppgifter. Hundratusentals aktiva användare är redo att börja marknadsföra dina projekt!

Du kan bli en investerare och en framtida delägare i alla dessa projekt. Vi lockar investeringar genom crowdfunding och crowdinvesting. Vi föreslår att du blir delägare i ett framtida bolag i utbyte mot investeringar som du kan göra just nu. Glöm krypto-valutor! Qwerty Networks är din bästa investering!

Vad är crowdfunding?

För att ange investeringens storlek använder vi virtuella röster. Vi uppskattar 100% av Qwerty Networks i 1.000.000 virtuella röster.

Moderbolaget kommer att vara registrerat i jurisdiktion i ett av EU-länderna eller på Cypern. Det slutliga valet av jurisdiktion kvarstår hos investeraren, som investerar i det maximala antalet röster (aktier). Du kan köpa virtuella röster av vår service till låg kostnad. Virtuella röster konverteras till reala aktier. Ju tidigare du bli en investerare, desto mer vinst du kommer att få i framtiden. Efter alla, möjliga kostnad för virtuella aktier nu är betydligt lägre än de verkliga kostnaderna i framtiden. Förfarandet för registrering av ett aktiebolag kommer att börja efter försäljning av 300 000 röster till investerare.

Investor verktyg

Om du investerar genom crowdfunding inte passar dig eller om du vill köpa minst 10% av Qwerty Networks kan du erbjuda oss ditt investeringsalternativ.

Observera

Vi skickade dig en länk för att verifiera din e-postadress. Glöm inte att kolla Spam-mappen. Om meddelandet plötsligt kom in i den här mappen klickar du på "Do not Spam!".

Om du inte får ett mail med en länk till aktivering inom nästa minut, klicka här:

Vänta sek.

Om detta försök misslyckas rekommenderar vi att du använder en annan e-postadress för registrering.För att göra vår service så bekväm som möjligt använder vi speciella cookies för att lagra statistisk information och information om våra användare. Dessutom använder vi statistiktjänster från tredje part (t.ex. Google). Mer information om vår integritetspolicy finns på denna länk:
Sekretess & Cookies