Të bëhet një investitor

Qwerty Networks - një grup projektesh që përdorin një bazë të dhënash të vetme dhe një mjedis funksional për krijimin dhe zhvillimin e rrjeteve sociale.

Projekti №1: platforma ndërkombëtare e blogut QWERTY.blog është një shërbim falas që ofron funksionalitet për mbajtjen e blogeve personale dhe të korporatave. Ne sigurojmë privatësinë dhe përdorshmërinë maksimale për blogerët në të gjithë botën! Ne i mbrojmë përdoruesit tanë nga presioni politik dhe ai tjetër! Ne sigurojmë mbështetje maksimale ligjore dhe mbrojtje. Blog juaj nuk do të mbyllet nëse ka shenja të presionit politik. Por nëse kjo ndodh, ne gjithmonë do të mbrojmë interesat tuaja dhe lirinë e fjalës!

Projekti №2: Rrjeti social i pronarëve të faqes - WMProfile.com Ky është një rrjet social i plotë për këdo që ka faqet e internetit dhe projektet e internetit (dhe nuk ka rëndësi nëse jeni profesionist apo jo). Shtoni faqet në katalogun tonë, analizoni statistikat dhe cilësinë e trafikut të uebit në faqet tuaja, bëni miq dhe miq të rinj!

Projekti №3: Projekti Ndërkombëtar i Reklamimit VisitorSale.com. Drejtimet kryesore të sistemit - shkëmbimi i trafikut të internetit, si dhe reklamimi kontekstual dhe ngacmues. Shërbimi ynë ofron reklamuesit me funksionalitet fleksibël që u lejon atyre të reklamojnë faqet duke përdorur metoda të ndryshme reklamash - reklama kontekstuale, reklama, CPA, trafiku i uebit.

Projekti 4: Sistemi për reklamimin aktiv dhe të ardhurat në internet. WMWorker.com. Ky është një sistem ndërkombëtar i reklamimit aktiv, i cili ofron mundësi unike për të përmbushur detyrat e reklamuesit tonë. Qindra mijëra përdorues aktivë janë të gatshëm të fillojnë të promovojnë projektet tuaja!

Ju mund të bëhet një investitor dhe një të ardhme bashkë-pronar i të gjitha këtyre projekteve. Ne po tërheqim investime përmes crowdfunding dhe investime në turmë. Ne sugjerojmë që ju të bëhet një aksioner i një të ardhme të kompanisë në këmbim të investimeve që ju mund të bëni tani. Harrojeni për kripto-monedhat! Qwerty Networks është investimi juaj më i mirë!

Çfarë është crowdfunding?

Për të treguar madhësinë e investimit, ne përdorim zëra virtuale. Ne vlerësojmë 100% të Qwerty Networks në 1,000,000 vota virtuale.

Shoqëria mëmë do të regjistrohet në juridiksionin e një prej vendeve të BE-së ose në Qipro. Zgjedhja përfundimtare e juridiksionit mbetet me investitorin, i cili investon në numrin maksimal të votave (aksioneve). Ju mund të blini votat virtuale të shërbimit tonë me kosto të ulët. Votat virtuale do të konvertohen në aksione reale. Më shpejt që ju të bëhet një investitor, më shumë fitime ju do të merrni në të ardhmen. Pas të gjitha, të jetë e mundur koston e virtuale aksionet tani është shumë më e ulët se kostoja reale e tyre në të ardhmen. Procedura për regjistrimin e një shoqërie aksionare do të fillojë pas shitjes së 300,000 vota për investitorët.

Investitori mjete

Nëse investimi përmes crowdfunding nuk ju përshtatet ose nëse dëshironi të blini të paktën 10% të Qwerty Networks, ju mund të na ofroni mundësinë tuaj të investimit.

Ju lutem vini re

Ne kemi dërguar një lidhje për të verifikuar adresën tuaj të postës elektronike. Mos harroni të kontrolloni dosjen Spam. Nëse papritmas mesazhi mori në këtë dosje, kliko "Mos Spam!".

Nëse nuk merrni një email me lidhje me aktivizimin brenda minutës së ardhshme, klikoni këtu:

Te lutem prit sec.

Nëse edhe kjo përpjekje nuk arrin, ne rekomandojmë përdorimin e një adrese të ndryshme të postës elektronike për regjistrim.Për ta bërë shërbimin tonë sa më të përshtatshëm që të jetë e mundur, ne përdorim biskota të veçanta për të ruajtur informacionin dhe informacionin statistikor për përdoruesit tanë. Përveç kësaj, ne përdorim shërbimet e statistikave të palëve të treta (p.sh. Google). Më shumë informacion në lidhje me politikën e privatësisë së shërbimit tonë mund të gjenden në këtë link:
Konfidencialiteti & Cookies