Postane investitor

Qwerty Networks - skupino projektov, ki uporabljajo enotno bazo podatkov in funkcionalno okolje za ustvarjanje in razvoj socialnih omrežij.

Projekt №1: mednarodna platforma za blog QWERTY.blog je brezplačna storitev, ki zagotavlja funkcionalnost za vzdrževanje osebnih in poslovnih blogov. Zagotavljamo zasebnost in največjo uporabnost za blogerje po vsem svetu! Uporabnike varujemo pred političnimi in drugimi pritiski! Zagotavljamo maksimalno pravno podporo in zaščito. Vaš blog ne bo zaprt, če obstajajo znaki političnega pritiska. Toda če se to zgodi, bomo vedno zaščitili vaše interese in svobodo govora!

Projekt №2: Socialna mreža lastnikov spletnih mest - WMProfile.com To je polnopravna socialna mreža za vse, ki imajo spletne strani in internetne projekte (in ni pomembno, ali ste strokovnjak ali ne). Dodajte spletna mesta v naš katalog, analizirajte statistiko in kakovost spletnega prometa na svojih spletnih mestih, ustvarite nove prijatelje in partnerje!

Projekt №3: Mednarodni oglaševalski projekt VisitorSale.com. Glavne usmeritve sistema - izmenjavo spletnega prometa, kot tudi kontekstualno in tiskovino oglaševanje. Naša storitev omogoča oglaševalcem prilagodljivo funkcionalnost, ki jim omogoča oglaševanje spletnih mest z uporabo različnih načinov oglaševanja - kontekstni oglasi, dražljaji, CPA, pretočni spletni promet.

Projekt št. 4: Sistem za aktivno oglaševanje in spletno zaslužek. WMWorker.com. Gre za mednarodni sistem aktivnega oglaševanja, ki ponuja edinstvene priložnosti za izpolnjevanje nalog naših oglaševalcev. Več sto tisoč aktivnih uporabnikov je pripravljenih začeti s promocijo vaših projektov!

Lahko postane investitor in prihodnosti, co-lastnik vseh teh projektov. Prizadevamo si za naložbe skozi množično financiranje in množično investiranje. Predlagamo vam, da postane delničar prihodnost družbe v zameno za investicije, ki jih lahko naredite sedaj. Pozabite na kripto valute! Qwerty Networks je vaša najboljša naložba!

Kaj je crowdfunding?

Za prikaz velikosti naložbe uporabljamo navidezne glasove. Ocenjujemo 100% Qwerty Networks v 1.000.000 navideznih glasov.

Matična družba bo registrirana v pristojnosti ene od držav EU ali na Cipru. Končna odločitev o pristojnosti ostane pri vlagatelju, ki vlaga v največje število glasov (delnic). Lahko kupite navidezne glasove naše storitve po ceni. Virtualni glasovi bodo pretvorjeni v prave delnice. Prej ko postane investitor, več dobička, boste dobili v prihodnosti. Po vsem, možni stroški virtualni delnic, je zdaj veliko nižja od njihove dejanske stroške v prihodnosti. Postopek registracije delniške družbe se bo začel po prodaji 300.000 glasov vlagateljem.

Investitor orodja

Če vas vlaganje v javno financiranje ne ustreza ali če želite kupiti vsaj 10% Qwerty Networks, nam lahko ponudite svojo naložbeno možnost.

Prosimo, upoštevajte,

Poslali smo vam povezavo za potrditev vašega e-poštnega naslova. Ne pozabite preveriti mape Spam. Če je sporočilo nenadoma prišlo v to mapo, kliknite "Ne spam!"".

Če ne prejmete e-poštnega sporočila s povezavo do aktivacije v naslednji minuti, kliknite tukaj:

Prosim počakaj str.

Če ta poskus tudi ne uspe, priporočamo uporabo drugačnega e-poštnega naslova za registracijo.Da bi bila naša storitev čim bolj priročna, uporabljamo posebne piškotke za shranjevanje statističnih informacij in informacij o naših uporabnikih. Poleg tega uporabljamo statistične storitve tretjih oseb (npr. Google). Več informacij o pravilniku o zasebnosti naših storitev najdete na tej povezavi:
Zaupnost & Cookies