Deveni un investitor

Qwerty Networks - un grup de proiecte care utilizează o bază de date unică și un mediu funcțional pentru crearea și dezvoltarea rețelelor sociale.

Proiect №1: platforma internațională de blog QWERTY.blog este un serviciu gratuit care oferă funcționalități pentru păstrarea blogurilor personale și corporative. Oferim confidențialitate și utilizare maximă pentru bloggerii din întreaga lume! Protejăm utilizatorii noștri de presiuni politice și de altă natură! Oferim asistență și protecție juridică maximă. Blogul dvs. nu va fi închis dacă există semne de presiune politică. Dar dacă se întâmplă acest lucru, vă vom apăra întotdeauna interesele și libertatea de exprimare!

Proiect №2: Rețeaua socială de proprietari de site - WMProfile.com Aceasta este o rețea socială deplină pentru toți cei care au site-uri Web și proiecte de Internet (și nu contează dacă sunteți profesioniști sau nu). Adăugați site-uri în catalogul nostru, analizați statisticile și calitatea traficului web pe site-urile dvs., faceți noi prieteni și parteneri!

Proiect №3: Proiectul de publicitate internațională VisitorSale.com. Principalele direcții ale sistemului - schimb de trafic web, precum și publicitate contextuală și teaser. Serviciul nostru oferă agenților de publicitate funcționalități flexibile, care le permit să facă publicitate site-urilor utilizând diverse metode de publicitate - anunțuri contextuale, teasere, CPA, trafic web streaming.

Proiectul №4: Sistemul de publicitate activă și venituri online. WMWorker.com. Acesta este un sistem internațional de publicitate activă, care oferă oportunități unice de a îndeplini sarcinile agenților noștri de publicitate. Sute de mii de utilizatori activi sunt pregătiți să vă promovați proiectele!

Puteți deveni un investitor și un viitor co-proprietar al tuturor acestor proiecte. Suntem atrași de investiții prin crowdfunding și crowdedvesting. Vă sugerăm să devină acționar al unui viitor compania în schimbul investițiilor pe care le puteți face chiar acum. Uita de cripto-valute! Qwerty Networks este cea mai bună investiție!

Ce este crowdfunding?

Pentru a indica dimensiunea investiției, folosim voci virtuale. Estimăm 100% din rețelele Qwerty în 1.000.000 de voturi virtuale.

Compania mamă va fi înregistrată în jurisdicția uneia dintre țările UE sau în Cipru. Alegerea finală a competenței rămâne la investitor, care investește în numărul maxim de voturi (acțiuni). Puteți procura voturi virtuale ale serviciului nostru la un cost redus. Voturile virtuale vor fi convertite în acțiuni reale. Cu cât mai repede vei deveni un investitor, mai mult profit va obține în viitor. După toate, cost posibil de acțiuni virtuale este acum mult mai mic decât costul lor real în viitor. Procedura de înregistrare a unei societăți pe acțiuni va începe după vânzarea a 300.000 de voturi către investitori.

Investitor instrumente

Dacă investiția prin crowdfunding nu vă convine sau dacă doriți să achiziționați cel puțin 10% din rețelele Qwerty, ne puteți oferi opțiunea de investiție.

Vă rugăm să rețineți

V-am trimis un link pentru a vă verifica adresa de e-mail. Nu uitați să verificați dosarul Spam. Dacă dintr-o dată mesajul a intrat în acest dosar, faceți clic pe "Nu spamați!".

Dacă în următorul minut nu primiți un e-mail cu un link spre activare, faceți clic aici:

Te rog asteapta sec.

Dacă această încercare nu reușește, vă recomandăm să utilizați o altă adresă de e-mail pentru înregistrare.Pentru a face serviciul cât mai comod, folosim cookie-uri speciale pentru a stoca informații statistice și informații despre utilizatorii noștri. În plus, folosim servicii de statistici terțe (de exemplu, Google). Mai multe informații despre politica de confidențialitate a serviciului nostru pot fi găsite la acest link:
Confidențialitatea & Cookies