Bli en investor

Qwerty Networks - En gruppe prosjekter som bruker en enkelt database og et funksjonelt miljø for opprettelse og utvikling av sosiale nettverk.

Prosjektet №1: den internasjonale bloggplattformen QWERTY.blog er en gratis tjeneste som gir funksjonalitet for å opprettholde personlige og bedriftsblogger. Vi gir personvern og maksimal brukervennlighet for bloggere over hele verden! Vi beskytter våre brukere mot politisk og annet press! Vi gir maksimal lovlig støtte og beskyttelse. Din blogg vil ikke bli stengt hvis det er tegn på politisk press. Men hvis dette skjer, vil vi alltid beskytte dine interesser og ytringsfrihet!

Prosjektet №2: Sosialt nettverk av nettstedseiere - WMProfile.com Dette er et fullverdig sosialt nettverk for alle som har nettsteder og Internett-prosjekter (og det spiller ingen rolle om du er profesjonell eller ikke). Legg til nettsteder i vår katalog, analyser statistikk og kvalitet på webtrafikk på nettstedene dine, gjør nye venner og samarbeidspartnere!

Prosjektet №3: Internasjonalt Reklameprosjekt VisitorSale.com. Hovedretningen til systemet - utveksling av webtrafikk, samt kontekstuell og teaserannonsering. Vår tjeneste gir annonsører fleksibel funksjonalitet som gjør at de kan annonsere nettsteder ved hjelp av ulike annonseringsmetoder - kontekstuelle annonser, teasers, CPA, streaming webtrafikk.

Prosjekt №4: Systemet for aktiv annonsering og inntekt på nettet. WMWorker.com. Dette er et internasjonalt system for aktiv annonsering, som gir unike muligheter til å oppfylle oppgaver fra våre annonsører. Hundretusener av aktive brukere er klare til å begynne å markedsføre prosjektene dine!

Du kan bli en investor og et fremtidig co-eier av alle disse prosjektene. Vi tiltrekker seg investeringer gjennom crowdfunding og crowdinvesting. Vi foreslår at du blir andelseier i et fremtidig selskap i bytte for investeringene du kan gjøre akkurat nå. Glem krypto-valutaer! Qwerty Networks er din beste investering!

Hva er crowdfunding?

For å indikere størrelsen på investeringen bruker vi virtuelle stemmer. Vi estimerer 100% av Qwerty Networks i 1.000.000 virtuelle stemmer.

Morselskapet vil bli registrert i jurisdiksjonen til et av EU-landene eller på Kypros. Det endelige valget av jurisdiksjon forblir hos investor, som investerer i maksimum antall stemmer (aksjer). Du kan kjøpe virtuelle stemmer av vår tjeneste til lav pris. Virtuelle stemmer vil bli konvertert til ekte aksjer. Jo raskere du bli en investor, mer overskudd du vil få i fremtiden. Tross alt, mulig kostnad for virtuelle aksjer er nå mye lavere enn den reelle kostnaden i fremtiden. Prosedyren for registrering av et aksjeselskap vil begynne etter salg av 300.000 stemmer til investorer.

Investor verktøy

Hvis du investerer gjennom crowdfunding ikke passer deg, eller hvis du vil kjøpe minst 10% av Qwerty Networks, kan du tilby oss ditt investeringsalternativ.

Vær oppmerksom på

Vi sendte deg en link for å bekrefte e-postadressen din. Ikke glem å sjekke mappen Spam. Hvis meldingen plutselig kom inn i denne mappen, klikker du på "Ikke søppel!".

Hvis du ikke mottar en epost med en kobling til aktivering innen neste minutt, klikker du her:

Vennligst vent sek.

Hvis dette forsøket også feiler, anbefaler vi at du bruker en annen e-postadresse for registrering.For å gjøre tjenesten så praktisk som mulig bruker vi spesielle informasjonskapsler til å lagre statistisk informasjon og informasjon om våre brukere. I tillegg bruker vi tredjeparts statistikk tjenester (for eksempel Google). Mer informasjon om personvernreglene for vår tjeneste finner du på denne linken:
Konfidensialitet & Cookies