Een investeerder

Qwerty Networks - een groep projecten die een enkele database en een functionele omgeving gebruiken voor de oprichting en ontwikkeling van sociale netwerken.

Project №1: het internationale blogplatform QWERTY.blog is een gratis service die functionaliteit biedt voor het onderhouden van persoonlijke en zakelijke blogs. Wij bieden privacy en maximale bruikbaarheid voor bloggers over de hele wereld! We beschermen onze gebruikers tegen politieke en andere druk! We bieden maximale juridische ondersteuning en bescherming. Je blog zal niet worden gesloten als er tekenen zijn van politieke druk. Maar als dit gebeurt, zullen we altijd je interesses en vrijheid van meningsuiting beschermen!

Project №2: Sociaal netwerk van eigenaren van de site - WMProfile.com Dit is een volwaardig sociaal netwerk voor iedereen die websites en internetprojecten heeft (en het maakt niet uit of u een professional bent of niet). Voeg sites toe aan onze catalogus, analyseer statistieken en de kwaliteit van het webverkeer op uw sites, maak nieuwe vrienden en partners!

Project №3: Internationaal advertentieproject VisitorSale.com. De belangrijkste richtingen van het systeem - wissel webverkeer uit, evenals contextuele en teasereclame. Onze service biedt adverteerders flexibele functionaliteit waarmee ze sites kunnen adverteren met behulp van verschillende advertentiemethoden: contextuele advertenties, teasers, CPA, streaming webverkeer.

Project №4: Het systeem voor actieve advertenties en online inkomsten. WMWorker.com. Dit is een internationaal systeem van actieve advertenties, dat unieke kansen biedt om de taken van onze adverteerders te vervullen. Honderdduizenden actieve gebruikers staan klaar om uw projecten te promoten!

U kan een belegger en een toekomst mede-eigenaar van al deze projecten. We trekken investeringen door middel van crowdfunding en crowdinvesting. We raden aan dat u een aandeelhouder van een toekomstige bedrijf in ruil voor investeringen die u nu kunt maken. Vergeet crypto-valuta's! Qwerty Networks is uw beste investering!

Wat is crowdfunding?

Om de omvang van de investering aan te geven, gebruiken we virtuele stemmen. We schatten 100% van Qwerty Networks in 1.000.000 virtuele stemmen.

Het moedermaatschappij wordt geregistreerd in de jurisdictie van een van de EU-landen of op Cyprus. De uiteindelijke keuze van de bevoegdheid blijft bij de belegger, die belegt in het maximum aantal stemmen (aandelen). U kunt virtuele stemmen van onze dienst tegen lage kosten kopen. Virtuele stemmen worden omgezet in echte aandelen. Hoe eerder u een belegger, hoe meer winst u zal krijgen in de toekomst. Immers, eventuele kosten van virtuele aandelen is nu veel lager zijn dan de werkelijke kosten in de toekomst. De procedure voor registratie van een joint stock bedrijf zal beginnen na de verkoop van 300.000 stemmen aan investeerders.

Beleggers tools

Als investeringen door middel van crowdfunding niet bij u past of als u ten minste 10% van Qwerty Networks wilt kopen, kunt u ons uw beleggingsoptie aanbieden.

Let op:

We hebben u een link gestuurd om uw e-mailadres te verifiëren. Vergeet niet om de Spam-map te controleren. Als plotseling het bericht in deze map is terechtgekomen, klik dan op "Geen spam!".

Als u de volgende minuut geen e-mail met een link naar activering ontvangt, klikt u hier:

Even geduld aub seconde

Als deze poging ook mislukt, raden we aan een ander e-mailadres te gebruiken voor registratie.Om onze service zo gemakkelijk mogelijk te maken, gebruiken we speciale cookies om statistische informatie en informatie over onze gebruikers op te slaan. Daarnaast maken we gebruik van externe statistiekdiensten (bijv. Google). Meer informatie over het privacybeleid van onze service is te vinden op deze link:
Vertrouwelijkheid & Cookies