Стане инвеститор

Qwerty Networks - група проекти кои користат единствена база на податоци и функционална средина за создавање и развој на социјални мрежи.

Проектот №1: меѓународниот блог платформа QWERTY.blog е бесплатна услуга која обезбедува функционалност за одржување на лични и корпоративни блогови. Ние обезбедуваме приватност и максимална употребливост за блогерите од целиот свет! Ние ги заштитуваме нашите корисници од политички и други притисоци! Обезбедуваме максимална правна поддршка и заштита. Вашиот блог нема да биде затворен ако има знаци на политички притисок. Но, ако тоа се случи, ние секогаш ќе ги заштитиме вашите интереси и слободата на говорот!

Проектот №2: Социјална мрежа на сопственици на сајтови - WMProfile.com Ова е полноправна социјална мрежа за секој кој има веб-сајтови и интернет проекти (и не е важно дали сте професионален или не). Додајте сајтови во нашиот каталог, анализирајте статистика и квалитетот на веб-сообраќајот на вашите веб-страници, создавајте нови пријатели и партнери!

Проектот №3: Меѓународен проект за рекламирање VisitorSale.com. Главните насоки на системот - размена на веб сообраќај, како и контекстуални и закачки реклами. Нашата услуга им нуди на рекламодателите флексибилна функционалност, која им овозможува да рекламираат сајтови, користејќи различни рекламирање методи - контекстуални реклами, закачки, CPA, стриминг веб сообраќај.

Проект №4: Системот за активно рекламирање и онлајн заработка. WMWorker.com. Ова е меѓународен систем на активно рекламирање, кој обезбедува уникатни можности за исполнување на задачите на нашите рекламни. Стотици илјади активни корисници се подготвени да почнат да ги промовираат вашите проекти!

Можете да стане некој инвеститор и во иднина ко-сопственик на сите овие проекти. Ние привлекуваме инвестиции преку crowdfunding и crowdinvesting. Ние укажуваат на тоа дека ќе стане акционер на идната компанија во замена за инвестиции кои можете да го направите токму сега. Заборавете за крипто-валути! QWERTY Networks е вашата најдобра инвестиција!

Она што е crowdfunding?

За да ја покажеме големината на инвестицијата, ние користиме виртуелни гласови. Ние проценуваме 100% од QWERTY Networks во 1.000.000 виртуелни гласови.

Матичната компанија ќе биде регистрирана во јурисдикција на една од земјите на ЕУ или во Кипар. Конечниот избор на надлежност останува кај инвеститорот, кој инвестира во максималниот број на гласови (акции). Можете да купите виртуелни гласови на нашата услуга по ниска цена. Виртуелните гласови ќе бидат претворени во вистински акции. Толку побрзо ќе стане инвеститор, повеќе профит ќе добиете во иднина. По сите, можно цената на виртуелна акции сега е многу пониски од нивните реални трошоци во иднина. Постапката за регистрација на акционерско друштво ќе започне по продажбата на 300.000 гласови за инвеститорите.

Инвеститор алатки

Ако инвестирањето преку crowdfunding не ви одговара или ако сакате да купите најмалку 10% од Qwerty Networks, можете да ни ја понудите Вашата инвестициска опција.

Ве молиме имајте во предвид

Ви испративме линк за да ја потврдиме вашата е-адреса. Не заборавајте да ја проверите папката Спам. Ако одеднаш пораката влезе во оваа папка, кликнете "Не спам!".

Ако не добиете е-пошта со врска до активирање во следната минута, кликнете овде:

Ве молам почекајте sec.

Ако овој обид пропадне, препорачуваме да користите друга е-поштенска адреса за регистрација.За да ја направиме нашата услуга попогодна, ние користиме специјални колачиња за складирање на статистички информации и информации за нашите корисници. Покрај тоа, ние користиме услуги за статистички податоци од трети лица (на пример, Google). Повеќе информации за политиката за приватност на нашата услуга може да најдете на оваа врска:
Доверливост & Cookies