Në krye

Marketing ICO

Ne ofrojmë fushata reklamuese, duke përfshirë reklama komplekse masive në FaceBook, si dhe tërheqjen e sasive të mëdha të trafikut në internet, duke organizuar një program shoqërues për projektin tuaj, si dhe përdorim kanale të tjera reklamash. Më shumë se 10,000 webmasters dhe botuesit, të gjithë partnerët tanë do të bëjnë gjithçka që ICO ka qenë e suksesshme! Marketing efektiv ICO - vetëm me ne!

Jepni informacione shtesë në lidhje me nevojat e biznesit tuaj në reklamat ose në teknologjitë e PR. Në përputhje me kërkesën e marrë nga ju, ne do të përgatisim një ofertë që ju nuk mund ta refuzoni! Suksesi juaj është në duar të sigurta!

Formular porosisë

Informacioni personal dhe kontaktues:

Emri Juaj:
Mbiemri:
Email:
Phone:

Paketa e shërbimeve:

Përshkruani qëllimin e fushatës reklamuese dhe dëshirave shtesë:

Ju lutem vini re

Ne kemi dërguar një lidhje për të verifikuar adresën tuaj të postës elektronike. Mos harroni të kontrolloni dosjen Spam. Nëse papritmas mesazhi mori në këtë dosje, kliko "Mos Spam!".

Nëse nuk merrni një email me lidhje me aktivizimin brenda minutës së ardhshme, klikoni këtu:

Te lutem prit sec.

Nëse edhe kjo përpjekje nuk arrin, ne rekomandojmë përdorimin e një adrese të ndryshme të postës elektronike për regjistrim.

Ne kemi dërguar një link për të aktivizuar llogarinë tuaj. Ju lutem vini re


Për ta bërë shërbimin tonë sa më të përshtatshëm që të jetë e mundur, ne përdorim biskota të veçanta për të ruajtur informacionin dhe informacionin statistikor për përdoruesit tanë. Përveç kësaj, ne përdorim shërbimet e statistikave të palëve të treta (p.sh. Google). Më shumë informacion në lidhje me politikën e privatësisë së shërbimit tonë mund të gjenden në këtë link:
Konfidencialiteti & Cookies    
Ju lutem vini re Emri i gabuar! Mbiemri i pasaktë! Email të pasaktë! Fusha e detyrueshme Buxheti i pamjaftueshëm i fushatës reklamuese. Ju nuk keni futur informacione shtesë dhe nuk keni përshkruar qëllimin e fushatës reklamuese. Urdhri është pranuar! Brenda 12 orëve të punës ju do të caktoni një menaxher personal i cili do t'ju kontaktojë.