Kontaktet Na kontaktoni

Kontaktoni e-mail adresa:
Ekipi - support@qwertynetworks.com
Departamenti Ligjor - law@qwertynetworks.com
Të bëhet një investitor - investment@qwertynetworks.com

Tonë numrat e telefonit:
SHBA: +1 786 220 4861
Rusia #1: +7 499 375 0311
Rusia #2: +7 499 343 0007
Mali i Zi: +382 68813577

Mënyra të tjera të komunikimit:
Telegram: QwertyNetworksBot
ICQ UIN: 2057777
Skype: softtrade
Viber QR-Code:

Bashkohuni me ne në rrjetet sociale:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks

Ju lutem vini re

Ne kemi dërguar një lidhje për të verifikuar adresën tuaj të postës elektronike. Mos harroni të kontrolloni dosjen Spam. Nëse papritmas mesazhi mori në këtë dosje, kliko "Mos Spam!".

Nëse nuk merrni një email me lidhje me aktivizimin brenda minutës së ardhshme, klikoni këtu:

Te lutem prit sec.

Nëse edhe kjo përpjekje nuk arrin, ne rekomandojmë përdorimin e një adrese të ndryshme të postës elektronike për regjistrim.Për ta bërë shërbimin tonë sa më të përshtatshëm që të jetë e mundur, ne përdorim biskota të veçanta për të ruajtur informacionin dhe informacionin statistikor për përdoruesit tanë. Përveç kësaj, ne përdorim shërbimet e statistikave të palëve të treta (p.sh. Google). Më shumë informacion në lidhje me politikën e privatësisë së shërbimit tonë mund të gjenden në këtë link:
Konfidencialiteti & Cookies