Контакти Контактирајте со нас

Контакт e-mail адреси:
Тим За Поддршка - support@qwertynetworks.com
Правна Сервис - law@qwertynetworks.com
Стане инвеститор - investment@qwertynetworks.com

Нашите телефонски броеви:
САД: +1 786 220 4861
Русија #1: +7 499 375 0311
Русија #2: +7 499 343 0007
Црна Гора: +382 68813577

Други начини на комуникација:
Telegram: QwertyNetworksBot
ICQ UIN: 2057777
Skype: softtrade
Viber QR-Code:

Придружете ни се на социјалните мрежи:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks

Ве молиме имајте во предвид

Ви испративме линк за да ја потврдиме вашата е-адреса. Не заборавајте да ја проверите папката Спам. Ако одеднаш пораката влезе во оваа папка, кликнете "Не спам!".

Ако не добиете е-пошта со врска до активирање во следната минута, кликнете овде:

Ве молам почекајте sec.

Ако овој обид пропадне, препорачуваме да користите друга е-поштенска адреса за регистрација.За да ја направиме нашата услуга попогодна, ние користиме специјални колачиња за складирање на статистички информации и информации за нашите корисници. Покрај тоа, ние користиме услуги за статистички податоци од трети лица (на пример, Google). Повеќе информации за политиката за приватност на нашата услуга може да најдете на оваа врска:
Доверливост & Cookies