Dokumentacioni API

API për të automatizuar ndërveprimin me shërbimin tonë.

Ne sigurojmë API për të automatizuar punën me shërbimin tonë për botuesit dhe reklamuesit. Duke përdorur API-n tonë, ju mund të ekzekutoni jo më shumë se 100 kërkesa në minutë dhe jo më shumë se 10000 kërkesa në ditë.

Ju mund të përdorni API për:

... për shtimin e vendeve dhe burimeve të trafikut të uebit në sistem;
... për shtimin e materialeve reklamuese dhe administrimin e fushatave reklamuese;
... për të marrë ndonjë statistikë;
... për kërkesa në RTB.

Qasja në dokumentacion dhe API është në dispozicion vetëm për përdoruesit e regjistruar.

Ju lutem vini re

Ne kemi dërguar një lidhje për të verifikuar adresën tuaj të postës elektronike. Mos harroni të kontrolloni dosjen Spam. Nëse papritmas mesazhi mori në këtë dosje, kliko "Mos Spam!".

Nëse nuk merrni një email me lidhje me aktivizimin brenda minutës së ardhshme, klikoni këtu:

Te lutem prit sec.

Nëse edhe kjo përpjekje nuk arrin, ne rekomandojmë përdorimin e një adrese të ndryshme të postës elektronike për regjistrim.Për ta bërë shërbimin tonë sa më të përshtatshëm që të jetë e mundur, ne përdorim biskota të veçanta për të ruajtur informacionin dhe informacionin statistikor për përdoruesit tanë. Përveç kësaj, ne përdorim shërbimet e statistikave të palëve të treta (p.sh. Google). Më shumë informacion në lidhje me politikën e privatësisë së shërbimit tonë mund të gjenden në këtë link:
Konfidencialiteti & Cookies