API документација

API за автоматизирање на интеракцијата со нашата услуга.

Ние обезбедуваме API за автоматизирање на работата со нашата услуга за издавачи и рекламни. Користејќи го нашиот API, можете да извршите не повеќе од 100 барања во минута и не повеќе од 10000 барања дневно.

Можете да користите API за:

... за додавање сајтови и извори на веб сообраќај кон системот;
... за додавање на рекламни материјали и администрирање на рекламни кампањи;
... за добивање на статистички податоци;
... за барања до РТБ.

Пристапот до документацијата и API е достапен само за регистрирани корисници.

Ве молиме имајте во предвид

Ви испративме линк за да ја потврдиме вашата е-адреса. Не заборавајте да ја проверите папката Спам. Ако одеднаш пораката влезе во оваа папка, кликнете "Не спам!".

Ако не добиете е-пошта со врска до активирање во следната минута, кликнете овде:

Ве молам почекајте sec.

Ако овој обид пропадне, препорачуваме да користите друга е-поштенска адреса за регистрација.За да ја направиме нашата услуга попогодна, ние користиме специјални колачиња за складирање на статистички информации и информации за нашите корисници. Покрај тоа, ние користиме услуги за статистички податоци од трети лица (на пример, Google). Повеќе информации за политиката за приватност на нашата услуга може да најдете на оваа врска:
Доверливост & Cookies