Τεκμηρίωση API

API για την αυτοματοποίηση της αλληλεπίδρασης με την υπηρεσία μας.

Παρέχουμε API για να αυτοματοποιήσουμε την εργασία με την υπηρεσία μας για εκδότες και διαφημιζόμενους. Χρησιμοποιώντας το API μας, μπορείτε να εκτελέσετε όχι περισσότερο από 100 αιτήσεις ανά λεπτό και όχι περισσότερο από 10000 αιτήματα ανά ημέρα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το API για:

... για την προσθήκη ιστότοπων και πηγών επισκεψιμότητας ιστού στο σύστημα.
... για την προσθήκη διαφημιστικού υλικού και τη διαχείριση διαφημιστικών εκστρατειών.
... για την απόκτηση τυχόν στατιστικών στοιχείων.
... για αιτήσεις προς την RTB.

Η πρόσβαση στην τεκμηρίωση και στο API είναι διαθέσιμη μόνο σε εγγεγραμμένους χρήστες.

Παρακαλείστε να σημειώσετε

Σας έστειλε ένα σύνδεσμο για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε το φάκελο Spam. Εάν ξαφνικά το μήνυμα μπήκε σε αυτόν το φάκελο, κάντε κλικ στο "Do not Spam!".

Αν δεν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σύνδεσμο προς ενεργοποίηση εντός της επόμενης στιγμής, κάντε κλικ εδώ:

Παρακαλώ περιμένετε sec.

Αν αυτή η προσπάθεια αποτύχει επίσης, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εγγραφή.Για να κάνουμε τις υπηρεσίες μας όσο το δυνατόν πιο άνετες, χρησιμοποιούμε ειδικά cookies για την αποθήκευση στατιστικών πληροφοριών και πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες μας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες στατιστικής τρίτου μέρους (π.χ. Google). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας μας μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο:
Εμπιστευτικότητα & Cookies