Om oss

Qwerty Networks - En grupp projekt som använder en enda databas och en funktionell miljö för skapande och utveckling av sociala nätverk och reklamprojekt.

VisitorSale.com är ett projekt av Qwerty Networks, som tillhandahåller online-annonseringstjänster i mer än 120 länder. VisitorSale.com är ett internationellt reklamprojekt som fungerar på mer än 40 språk:

 

Systemets huvudriktningar - utbyte av webbtrafik, samt kontextuell och teaserannonsering. Vår tjänst ger annonsörer flexibel funktionalitet som gör det möjligt för dem att annonsera webbplatser med olika annonseringsmetoder - kontextuella annonser, teasers, CPA, streaming webtrafik. Vi bjuder in webbägare att samarbeta och delta i vårt affiliateprogram. Vi bjuder regionala partners att samarbeta, och vi överväger också förslag till samarbete från reklambyråer. Vi accepterar beställningar för utveckling av sociala nätverk, högbelastade portaler, reklamsystem och anslutna program. Vi är glada över ett ömsesidigt fördelaktigt samarbete!

Uppmärksamhet! Vår service ger betydande preferenser och rabatter till reklambyråer.

Bästa hälsningar,
VisitorSale.com, Din pålitliga affärspartner och annonseringstjänst!

Observera

Vi skickade dig en länk för att verifiera din e-postadress. Glöm inte att kolla Spam-mappen. Om meddelandet plötsligt kom in i den här mappen klickar du på "Do not Spam!".

Om du inte får ett mail med en länk till aktivering inom nästa minut, klicka här:

Vänta sek.

Om detta försök misslyckas rekommenderar vi att du använder en annan e-postadress för registrering.För att göra vår service så bekväm som möjligt använder vi speciella cookies för att lagra statistisk information och information om våra användare. Dessutom använder vi statistiktjänster från tredje part (t.ex. Google). Mer information om vår integritetspolicy finns på denna länk:
Sekretess & Cookies