О нама

Qwerty Networks - група пројеката који користе јединствену базу података и функционално окружење за стварање и развој друштвених мрежа и рекламних пројеката.

VisitorSale.com је пројекат Кверти Нетворкс-а, који пружа услуге онлине оглашавања у више од 120 земаља. VisitorSale.com је међународни оглашивачки пројекат који ради на више од 40 језика:

 

Главни правци система - размена веб-саобраћаја, као и контекстуално и теазно оглашавање. Наша услуга пружа оглашавачима флексибилне функционалности које им омогућавају да оглашавају сајтове користећи различите начине оглашавања - контекстуалне огласе, теасерс, ЦПА, стреаминг веб траффиц. Позивамо власнике веб страница да сарађују и учествују у нашем аффилиате програму. Позивамо регионалне партнере да сарађују, а такође разматрамо и предлоге за сарадњу од оглашивачких агенција. Прихватамо поруџбине за развој друштвених мрежа, великодушних портала, рекламних система и аффилиате програма. Драго нам је због било каквих узајамно корисних сарадњи!

Пажња! Наша услуга пружа значајне повластице и попусте рекламним агенцијама.

Срдачан поздрав,
VisitorSale.com, Ваш поуздан пословни партнер и рекламни сервис!

Молимо вас, имајте на уму

Послали смо вам везу за потврђивање ваше е-адресе. Не заборавите да проверите Спам фолдер. Ако одједном порука стигне у овај фолдер, кликните на "Не спам!"".

Ако не примите е-пошту са везом за активацију у следећем тренутку, кликните овде:

Сачекајте сек.

Ако овај покушај пропадне, препоручујемо да користите другу адресу е-поште за регистрацију.Да бисмо нашу услугу учинили што повољнијим, користимо посебне колачиће за чување статистичких информација и информација о нашим корисницима. Поред тога, користимо услуге треће стране (нпр. Гоогле). Више информација о политици приватности наших услуга можете пронаћи на овом линку:
Политика приватности & Cookies