Rreth nesh

Qwerty Networks - një grup projektesh që përdorin një bazë të dhënash të vetme dhe një mjedis funksional për krijimin dhe zhvillimin e rrjeteve sociale dhe projekteve reklamuese.

VisitorSale.com është një projekt i Qwerty Networks, i cili ofron shërbime të reklamimit online në më shumë se 120 vende. VisitorSale.com është një projekt reklamimi ndërkombëtar që punon në më shumë se 40 gjuhë:

 

Drejtimet kryesore të sistemit - shkëmbimi i trafikut të internetit, si dhe reklamimi kontekstual dhe ngacmues. Shërbimi ynë ofron reklamuesit me funksionalitet fleksibël që u lejon atyre të reklamojnë faqet duke përdorur metoda të ndryshme reklamash - reklama kontekstuale, reklama, CPA, trafiku i uebit. Ftojmë pronarët e faqeve të internetit që të bashkëpunojnë dhe të marrin pjesë në programin tonë shoqërues. Ne ftojmë partnerët rajonalë për të bashkëpunuar, dhe ne gjithashtu konsiderojmë propozime për bashkëpunim nga agjencitë reklamuese. Ne pranojmë urdhra për zhvillimin e rrjeteve sociale, portaleve shumë të ngarkuara, sistemeve reklamuese dhe programeve shoqëruese. Jemi të kënaqur për çdo bashkëpunim reciprokisht të dobishëm!

Kujdes! Shërbimi ynë ofron preferenca dhe zbritje të rëndësishme për agjencitë reklamuese.

Të fala,
VisitorSale.com, Partneri juaj i besueshëm i biznesit dhe shërbimi reklamues!

Ju lutem vini re

Ne kemi dërguar një lidhje për të verifikuar adresën tuaj të postës elektronike. Mos harroni të kontrolloni dosjen Spam. Nëse papritmas mesazhi mori në këtë dosje, kliko "Mos Spam!".

Nëse nuk merrni një email me lidhje me aktivizimin brenda minutës së ardhshme, klikoni këtu:

Te lutem prit sec.

Nëse edhe kjo përpjekje nuk arrin, ne rekomandojmë përdorimin e një adrese të ndryshme të postës elektronike për regjistrim.Për ta bërë shërbimin tonë sa më të përshtatshëm që të jetë e mundur, ne përdorim biskota të veçanta për të ruajtur informacionin dhe informacionin statistikor për përdoruesit tanë. Përveç kësaj, ne përdorim shërbimet e statistikave të palëve të treta (p.sh. Google). Më shumë informacion në lidhje me politikën e privatësisë së shërbimit tonë mund të gjenden në këtë link:
Konfidencialiteti & Cookies