O nas

Qwerty Networks - skupino projektov, ki uporabljajo enotno bazo podatkov in funkcionalno okolje za ustvarjanje in razvoj socialnih omrežij in oglaševalskih projektov.

VisitorSale.com je projekt Qwerty Networks, ki ponuja spletne storitve oglaševanja v več kot 120 državah. VisitorSale.com je mednarodni oglaševalski projekt, ki deluje v več kot 40 jezikih:

 

Glavne usmeritve sistema - izmenjavo spletnega prometa, kot tudi kontekstualno in tiskovino oglaševanje. Naša storitev omogoča oglaševalcem prilagodljivo funkcionalnost, ki jim omogoča oglaševanje spletnih mest z uporabo različnih načinov oglaševanja - kontekstni oglasi, dražljaji, CPA, pretočni spletni promet. Lastnike spletnih mest pozivamo, da sodelujejo in sodelujejo v našem affiliate programu. Regionalne partnerje pozivamo k sodelovanju, poleg tega pa preučujemo predloge za sodelovanje oglaševalskih agencij. Sprejemamo naročila za razvoj socialnih omrežij, visoko obremenjenih portalov, oglaševalskih sistemov in affiliate programov. Veseli nas, da bomo vzajemno koristili!

Pozor! Naše storitve zagotavljajo pomembne preference in popuste oglaševalskim agencijam.

Lep pozdrav,
VisitorSale.com, Vaš zanesljiv poslovni partner in oglaševalski servis!

Prosimo, upoštevajte,

Poslali smo vam povezavo za potrditev vašega e-poštnega naslova. Ne pozabite preveriti mape Spam. Če je sporočilo nenadoma prišlo v to mapo, kliknite "Ne spam!"".

Če ne prejmete e-poštnega sporočila s povezavo do aktivacije v naslednji minuti, kliknite tukaj:

Prosim počakaj str.

Če ta poskus tudi ne uspe, priporočamo uporabo drugačnega e-poštnega naslova za registracijo.Da bi bila naša storitev čim bolj priročna, uporabljamo posebne piškotke za shranjevanje statističnih informacij in informacij o naših uporabnikih. Poleg tega uporabljamo statistične storitve tretjih oseb (npr. Google). Več informacij o pravilniku o zasebnosti naših storitev najdete na tej povezavi:
Zaupnost & Cookies