Despre noi

Qwerty Networks - un grup de proiecte care utilizează o bază de date unică și un mediu funcțional pentru crearea și dezvoltarea rețelelor sociale și a proiectelor de publicitate.

VisitorSale.com este un proiect al Qwerty Networks, care oferă servicii de publicitate online în mai mult de 120 de țări. VisitorSale.com este un proiect publicitar internațional care funcționează în mai mult de 40 de limbi:

 

Principalele direcții ale sistemului - schimb de trafic web, precum și publicitate contextuală și teaser. Serviciul nostru oferă agenților de publicitate funcționalități flexibile, care le permit să facă publicitate site-urilor utilizând diverse metode de publicitate - anunțuri contextuale, teasere, CPA, trafic web streaming. Invităm proprietarii de site-uri să coopereze și să participe la programul nostru de afiliere. Invităm partenerii regionali să coopereze și, de asemenea, luăm în considerare propunerile de cooperare ale agențiilor de publicitate. Acceptăm comenzi pentru dezvoltarea rețelelor sociale, portaluri extrem de încărcate, sisteme de publicitate și programe de afiliere. Ne bucurăm de o cooperare reciproc avantajoasă!

Atenţie! Serviciul nostru oferă agenții de publicitate preferințe și reduceri semnificative.

Cel mai bun ceea ce privește,
VisitorSale.com, Partener de afaceri de încredere și servicii de publicitate!

Vă rugăm să rețineți

V-am trimis un link pentru a vă verifica adresa de e-mail. Nu uitați să verificați dosarul Spam. Dacă dintr-o dată mesajul a intrat în acest dosar, faceți clic pe "Nu spamați!".

Dacă în următorul minut nu primiți un e-mail cu un link spre activare, faceți clic aici:

Te rog asteapta sec.

Dacă această încercare nu reușește, vă recomandăm să utilizați o altă adresă de e-mail pentru înregistrare.Pentru a face serviciul cât mai comod, folosim cookie-uri speciale pentru a stoca informații statistice și informații despre utilizatorii noștri. În plus, folosim servicii de statistici terțe (de exemplu, Google). Mai multe informații despre politica de confidențialitate a serviciului nostru pot fi găsite la acest link:
Confidențialitatea & Cookies