Om oss

Qwerty Networks - En gruppe prosjekter som bruker en enkelt database og et funksjonelt miljø for etablering og utvikling av sosiale nettverk og reklameprosjekter.

VisitorSale.com er et prosjekt av Qwerty Networks, som tilbyr online annonseringstjenester i mer enn 120 land. VisitorSale.com er et internasjonalt reklameprosjekt som fungerer på mer enn 40 språk:

 

Hovedretningen til systemet - utveksling av webtrafikk, samt kontekstuell og teaserannonsering. Vår tjeneste gir annonsører fleksibel funksjonalitet som gjør at de kan annonsere nettsteder ved hjelp av ulike annonseringsmetoder - kontekstuelle annonser, teasers, CPA, streaming webtrafikk. Vi inviterer nettstedseiere til å samarbeide og delta i vårt tilknyttede program. Vi inviterer regionale partnere til å samarbeide, og vi vurderer også forslag til samarbeid fra reklamebyråer. Vi aksepterer ordrer for utvikling av sosiale nettverk, høyt lastede portaler, reklamesystemer og tilknyttede programmer. Vi er glade for ethvert gjensidig fordelaktig samarbeid!

Oppmerksomhet! Vår tjeneste gir betydelige preferanser og rabatter til reklamebyråer.

Beste hilsen,
VisitorSale.com, Din pålitelige forretningspartner og annonseringstjeneste!

Vær oppmerksom på

Vi sendte deg en link for å bekrefte e-postadressen din. Ikke glem å sjekke mappen Spam. Hvis meldingen plutselig kom inn i denne mappen, klikker du på "Ikke søppel!".

Hvis du ikke mottar en epost med en kobling til aktivering innen neste minutt, klikker du her:

Vennligst vent sek.

Hvis dette forsøket også feiler, anbefaler vi at du bruker en annen e-postadresse for registrering.For å gjøre tjenesten så praktisk som mulig bruker vi spesielle informasjonskapsler til å lagre statistisk informasjon og informasjon om våre brukere. I tillegg bruker vi tredjeparts statistikk tjenester (for eksempel Google). Mer informasjon om personvernreglene for vår tjeneste finner du på denne linken:
Konfidensialitet & Cookies