Over ons

Qwerty Networks - een groep projecten die één database en een functionele omgeving gebruiken voor het creëren en ontwikkelen van sociale netwerken en reclameprojecten.

VisitorSale.com is een project van Qwerty Networks, dat online advertentieservices biedt in meer dan 120 landen. VisitorSale.com is een internationaal advertentieproject dat in meer dan 40 talen werkt:

 

De belangrijkste richtingen van het systeem - wissel webverkeer uit, evenals contextuele en teasereclame. Onze service biedt adverteerders flexibele functionaliteit waarmee ze sites kunnen adverteren met behulp van verschillende advertentiemethoden: contextuele advertenties, teasers, CPA, streaming webverkeer. We nodigen website-eigenaren uit om samen te werken en deel te nemen aan ons partnerprogramma. We nodigen regionale partners uit om samen te werken en we overwegen ook voorstellen voor samenwerking van reclamebureaus. We accepteren bestellingen voor de ontwikkeling van sociale netwerken, sterk geladen portals, advertentiesystemen en gelieerde programma`s. We zijn blij met elke wederzijds voordelige samenwerking!

Aandacht! Onze service biedt aanzienlijke voorkeuren en kortingen aan reclamebureaus.

Met vriendelijke groet,
VisitorSale.com, Uw betrouwbare zakenpartner en advertentieservice!

Let op:

We hebben u een link gestuurd om uw e-mailadres te verifiëren. Vergeet niet om de Spam-map te controleren. Als plotseling het bericht in deze map is terechtgekomen, klik dan op "Geen spam!".

Als u de volgende minuut geen e-mail met een link naar activering ontvangt, klikt u hier:

Even geduld aub seconde

Als deze poging ook mislukt, raden we aan een ander e-mailadres te gebruiken voor registratie.Om onze service zo gemakkelijk mogelijk te maken, gebruiken we speciale cookies om statistische informatie en informatie over onze gebruikers op te slaan. Daarnaast maken we gebruik van externe statistiekdiensten (bijv. Google). Meer informatie over het privacybeleid van onze service is te vinden op deze link:
Vertrouwelijkheid & Cookies