За нас

Qwerty Networks - група проекти кои користат единствена база на податоци и функционална средина за создавање и развој на социјални мрежи и рекламни проекти.

VisitorSale.com е проект на QWERTY Networks, кој обезбедува онлајн рекламирање услуги во повеќе од 120 земји. VisitorSale.com е меѓународен рекламен проект кој работи на повеќе од 40 јазици:

 

Главните насоки на системот - размена на веб сообраќај, како и контекстуални и закачки реклами. Нашата услуга им нуди на рекламодателите флексибилна функционалност, која им овозможува да рекламираат сајтови, користејќи различни рекламирање методи - контекстуални реклами, закачки, CPA, стриминг веб сообраќај. Ги покануваме сопствениците на веб-страниците да соработуваат и да учествуваат во нашата партнерска програма. Ги покануваме регионалните партнери да соработуваат, а ние исто така ги разгледуваме предлозите за соработка од рекламните агенции. Ние прифаќаме нарачки за развој на социјални мрежи, високо оптоварени портали, рекламни системи и придружни програми. Ние сме среќни за секоја заемно корисна соработка!

Внимание! Нашата услуга обезбедува значителни преференции и попусти за рекламните агенции.

Со почит,
VisitorSale.com, Вашиот сигурен деловен партнер и рекламна услуга!

Ве молиме имајте во предвид

Ви испративме линк за да ја потврдиме вашата е-адреса. Не заборавајте да ја проверите папката Спам. Ако одеднаш пораката влезе во оваа папка, кликнете "Не спам!".

Ако не добиете е-пошта со врска до активирање во следната минута, кликнете овде:

Ве молам почекајте sec.

Ако овој обид пропадне, препорачуваме да користите друга е-поштенска адреса за регистрација.За да ја направиме нашата услуга попогодна, ние користиме специјални колачиња за складирање на статистички информации и информации за нашите корисници. Покрај тоа, ние користиме услуги за статистички податоци од трети лица (на пример, Google). Повеќе информации за политиката за приватност на нашата услуга може да најдете на оваа врска:
Доверливост & Cookies