Rólunk

Qwerty Networks - olyan projektcsoport, amely egyetlen adatbázist és funkcionális környezetet használ fel a közösségi hálózatok és hirdetési projektek létrehozására és fejlesztésére.

VisitorSale.com a Qwerty Networks projektje, amely több mint 120 országban nyújt online hirdetési szolgáltatásokat. VisitorSale.com egy nemzetközi hirdetési projekt, amely több mint 40 nyelven működik:

 

A rendszer fő irányai - a csere internetes forgalma, valamint a kontextus és a teaser hirdetése. Szolgáltatásaink rugalmas funkciókat kínálnak a hirdetőknek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogy hirdetéseket hirdetjenek a különböző hirdetési módok - kontextuális hirdetések, szórakoztató hirdetések, CPA, streaming webes forgalom segítségével. Meghívjuk a weboldal tulajdonosokat, hogy működjenek együtt, és részt vegyenek partneri programunkban. Felhívjuk a regionális partnereket, hogy működjenek együtt, és fontolóra veszik a hirdetési ügynökségek közötti együttműködésre vonatkozó javaslatokat is. Elfogadunk megrendeléseket a közösségi hálózatok, nagy horderejű portálok, hirdetési rendszerek és társult programok fejlesztéséhez. Örülünk minden kölcsönösen előnyös együttműködésért!

Figyelem! Szolgáltatásaink jelentős kedvezményeket és kedvezményeket biztosítanak a reklámügynökségeknek.

Üdvözlettel,
VisitorSale.com, Az Ön megbízható üzleti partnere és hirdetési szolgáltatása!

Kérjük, vegye figyelembe,

Elküldtünk Önnek egy linket, amely igazolja az e-mail címét. Ne felejtse el ellenőrizni a Spam mappát. Ha hirtelen az üzenet belépett a mappába, kattintson a "Ne spam!".

Ha nem kap egy e-mailt egy aktiválási linkre a következő percen belül, kattintson ide:

Kérlek várj mp.

Ha ez a kísérlet is sikertelen, javasoljuk egy másik e-mail cím használatát a regisztrációhoz.Ahhoz, hogy szolgáltatásunk a lehető legegyszerűbb legyen, speciális cookie-kat használunk a statisztikai információk és a felhasználókkal kapcsolatos információk tárolására. Emellett harmadik fél statisztikai szolgáltatásait is használjuk (pl. Google). A szolgáltatás adatvédelmi politikájával kapcsolatos további információk a következő linken találhatók:
Titoktartás & Cookies