O nama

Qwerty Networks - skupina projekata koji koriste jedinstvenu bazu podataka i funkcionalno okruženje za stvaranje i razvoj društvenih mreža i projekata oglašavanja.

VisitorSale.com je projekt Qwerty Networks, koji pruža usluge online oglašavanja u više od 120 zemalja. VisitorSale.com je međunarodni reklamni projekt koji radi na više od 40 jezika:

 

Glavni smjerovi sustava - razmjena web prometa, kao i kontekstualno oglašavanje. Naša usluga pruža oglašavačima fleksibilnu funkcionalnost koja im omogućuje oglašavanje web stranica pomoću različitih načina oglašavanja - kontekstualnih oglasa, časopisa, CPA, streaming web prometa. Pozivamo vlasnike web stranica da surađuju i sudjeluju u našem affiliate programu. Pozivamo regionalne partnere da surađuju, a razmotrimo i prijedloge za suradnju agencija za oglašavanje. Prihvaćamo narudžbe za razvoj društvenih mreža, visoko učitanih portala, oglašavačkih sustava i partnerskih programa. Drago nam je za bilo kakvu obostrano korisnu suradnju!

Pažnja! Naša usluga pruža značajne povlastice i popuste oglašivačkim agencijama.

Srdačan pozdrav,
VisitorSale.com, Vaš pouzdan poslovni partner i oglašavačka usluga!

Molimo, imajte na umu

Poslali smo vam vezu kako bismo potvrdili vašu e-adresu. Nemojte zaboraviti provjeriti Spam mapu. Ako je odjednom poruka stigla u ovu mapu, kliknite "Nemoj spam!"".

Ako sljedeću minutu ne dobijete e-poruku s vezom za aktivaciju, kliknite ovdje:

Molim vas, pričekajte sek.

Ako ovaj pokušaj također ne uspije, preporučujemo da upotrijebite drugu adresu e-pošte za registraciju.Da bismo našu uslugu učinili što prikladnijim, koristimo posebne kolačiće za pohranu statističkih podataka i informacija o našim korisnicima. Osim toga, koristimo statističke usluge trećih strana (npr. Google). Više informacija o pravilima o privatnosti naših usluga možete pronaći na ovoj vezi:
Privatnost & Cookies