O nama

Qwerty Networks - skupina projekata koji koriste jedinstvenu bazu podataka i funkcionalno okruženje za stvaranje i razvoj društvenih mreža i projekata oglašavanja.

VisitorSale.com je projekt Qwerty Networks, koji pruža usluge online oglašavanja u više od 120 zemalja. VisitorSale.com je međunarodni reklamni projekt koji radi na više od 40 jezika:

 

Glavni smjerovi sustava - razmjena web prometa, kao i kontekstualno oglašavanje. Naša usluga pruža oglašavačima fleksibilnu funkcionalnost koja im omogućuje oglašavanje web stranica pomoću različitih načina oglašavanja - kontekstualnih oglasa, časopisa, CPA, streaming web prometa. Pozivamo vlasnike web stranica da surađuju i sudjeluju u našem affiliate programu. Pozivamo regionalne partnere da surađuju, a razmotrimo i prijedloge za suradnju agencija za oglašavanje. Prihvaćamo narudžbe za razvoj društvenih mreža, visoko učitanih portala, oglašavačkih sustava i partnerskih programa. Drago nam je za bilo kakvu obostrano korisnu suradnju!

Pažnja! Naša usluga pruža značajne povlastice i popuste oglašivačkim agencijama.

Srdačan pozdrav,
VisitorSale.com, Vaš pouzdan poslovni partner i oglašavačka usluga!

Molimo, imajte na umu

Poslali smo vam vezu kako bismo potvrdili vašu e-adresu. Nemojte zaboraviti provjeriti Spam mapu. Ako je odjednom poruka stigla u ovu mapu, kliknite "Nemoj spam!"".

Ako sljedeću minutu ne dobijete e-poruku s vezom za aktivaciju, kliknite ovdje:

Molim vas, pričekajte sek.

Ako ovaj pokušaj također ne uspije, preporučujemo da upotrijebite drugu adresu e-pošte za registraciju.

Poslali smo vam poslati link za aktivaciju Vašeg korisničkog računa. Molimo, imajte na umu


Da bismo našu uslugu učinili što prikladnijim, koristimo posebne kolačiće za pohranu statističkih podataka i informacija o našim korisnicima. Osim toga, koristimo statističke usluge trećih strana (npr. Google). Više informacija o pravilima o privatnosti naših usluga možete pronaći na ovoj vezi:
Privatnost & Cookies