Meistä

Qwerty Networks - joukko hankkeita, joissa käytetään yhtenäistä tietokantaa ja toiminnallista ympäristöä sosiaalisten verkostojen ja mainosprojektien luomiseksi ja kehittämiseksi.

VisitorSale.com on Qwerty Networksin projekti, joka tarjoaa verkkomainontapalveluja yli 120 maassa. VisitorSale.com on kansainvälinen mainosprojekti, joka toimii yli 40 kielellä:

 

Järjestelmän pääsuunta - verkkoliikenteen vaihto sekä kontekstuaalinen ja teaser-mainonta. Palvelumme tarjoaa mainostajille joustavia toimintoja, joiden avulla he voivat mainostaa sivustoja erilaisilla mainostusmenetelmillä - asiayhteyteen perustuvilla mainoksilla, teaserilla, CPA: lla ja suoratoistolähetyksellä. Kutsumme sivuston omistajia tekemään yhteistyötä ja osallistumaan kumppaniohjelmaan. Kutsumme alueellisia yhteistyökumppaneita tekemään yhteistyötä ja harkitsemme myös ehdotuksia mainostoimistojen yhteistyölle. Hyväksymme tilauksia sosiaalisten verkostojen, erittäin ladattujen portaalien, mainosjärjestelmien ja kumppaniohjelmien kehittämiseksi. Olemme iloisia kaikesta edullisesta yhteistyöstä!

Huomio! Palvelumme tarjoaa merkittäviä mieltymyksiä ja alennuksia mainostoimistoille.

Ystävällisin terveisin,
VisitorSale.com, Luotettava liikekumppani ja mainospalvelu!

Huomaa

Lähetimme sinulle linkin vahvistamaan sähköpostiosoitteesi. Älä unohda tarkistaa roskapostikansiota. Jos yhtäkkiä viesti saapui tähän kansioon, napsauta "Älä roskapostia!".

Jos et saa sähköpostiviestiä, jolla on linkki aktivointiin seuraavan minuutin aikana, napsauta tästä:

Odota sek.

Jos tämä yritys epäonnistuu, suosittelemme käyttämään eri sähköpostiosoitetta rekisteröintiin.Jotta palvelumme olisi mahdollisimman kätevä, käytämme erityisiä evästeitä tilastotietojen ja käyttäjien informaation tallentamiseen. Lisäksi käytämme kolmannen osapuolen tilastopalveluja (esim. Google). Lisätietoja palvelumme tietosuojakäytännöstä löytyy tästä linkistä:
Luottamuksellisuus & Cookies