Για μας

Qwerty Networks - μια ομάδα έργων που χρησιμοποιούν μια ενιαία βάση δεδομένων και ένα λειτουργικό περιβάλλον για τη δημιουργία και την ανάπτυξη κοινωνικών δικτύων και διαφημιστικών έργων.

VisitorSale.com είναι ένα έργο της Qwerty Networks, το οποίο παρέχει online διαφημιστικές υπηρεσίες σε περισσότερες από 120 χώρες. VisitorSale.com είναι ένα διεθνές διαφημιστικό έργο που λειτουργεί σε περισσότερες από 40 γλώσσες:

 

Οι κύριες κατευθύνσεις του συστήματος - η ανταλλαγή διαδικτυακής κίνησης, καθώς και η διαφήμιση με βάση τα συμφραζόμενα και τα teaser. Η υπηρεσία μας παρέχει στους διαφημιζόμενους ευέλικτη λειτουργικότητα που τους επιτρέπει να διαφημίζουν ιστότοπους χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους διαφήμισης - διαφημίσεις με βάση τα συμφραζόμενα, teasers, CPA, ροή διαδικτυακής ροής. Καλούμε τους κατόχους ιστοτόπων να συνεργαστούν και να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα θυγατρικών μας. Καλούμε τους περιφερειακούς εταίρους να συνεργαστούν και εξετάζουμε επίσης προτάσεις συνεργασίας από διαφημιστικούς οργανισμούς. Δεχόμαστε παραγγελίες για την ανάπτυξη κοινωνικών δικτύων, πολύ φορτωμένες πύλες, διαφημιστικά συστήματα και προγράμματα θυγατρικών. Είμαστε ευτυχείς για οποιαδήποτε αμοιβαία επωφελή συνεργασία!

Προσοχή! Η υπηρεσία μας παρέχει σημαντικές προτιμήσεις και εκπτώσεις σε διαφημιστικούς οργανισμούς.

Με τις καλύτερες ευχές,
VisitorSale.com, Ο αξιόπιστος συνεργάτης και η διαφημιστική σας υπηρεσία!

Παρακαλείστε να σημειώσετε

Σας έστειλε ένα σύνδεσμο για να επιβεβαιώσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Μην ξεχάσετε να ελέγξετε το φάκελο Spam. Εάν ξαφνικά το μήνυμα μπήκε σε αυτόν το φάκελο, κάντε κλικ στο "Do not Spam!".

Αν δεν λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με σύνδεσμο προς ενεργοποίηση εντός της επόμενης στιγμής, κάντε κλικ εδώ:

Παρακαλώ περιμένετε sec.

Αν αυτή η προσπάθεια αποτύχει επίσης, συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για εγγραφή.Για να κάνουμε τις υπηρεσίες μας όσο το δυνατόν πιο άνετες, χρησιμοποιούμε ειδικά cookies για την αποθήκευση στατιστικών πληροφοριών και πληροφοριών σχετικά με τους χρήστες μας. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες στατιστικής τρίτου μέρους (π.χ. Google). Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας μας μπορείτε να βρείτε σε αυτόν τον σύνδεσμο:
Εμπιστευτικότητα & Cookies