Om os

Qwerty Networks - En gruppe projekter, der bruger en enkelt database og et funktionelt miljø til oprettelse og udvikling af sociale netværk og reklameprojekter.

VisitorSale.com er et projekt af Qwerty Networks, som tilbyder onlineannonceringstjenester i mere end 120 lande. VisitorSale.com er et internationalt reklameprojekt, der fungerer på mere end 40 sprog:

 

Systemets hovedretninger - udveksling af webtrafik, samt kontekstuelle og teaser reklamer. Vores service giver annoncører fleksibel funktionalitet, der giver dem mulighed for at annoncere websteder ved hjælp af forskellige reklamemetoder - kontekstuelle annoncer, teasers, CPA, streaming webtrafik. Vi inviterer websejere til at samarbejde og deltage i vores affilierede program. Vi inviterer regionale partnere til at samarbejde, og vi overvejer også forslag til samarbejde fra reklamebureauer. Vi accepterer ordrer til udvikling af sociale netværk, højtbelastede portaler, annonceringssystemer og tilknyttede programmer. Vi er glade for ethvert gensidigt fordelagtigt samarbejde!

Opmærksomhed! Vores service giver betydelige præferencer og rabatter til reklamebureauer.

Bedste hilsner,
VisitorSale.com, Din pålidelige forretningspartner og reklametjeneste!

Bemærk venligst,

Vi har sendt dig et link til at bekræfte din e-mail-adresse. Glem ikke at kontrollere mappen Spam. Hvis meddelelsen pludselig kom ind i denne mappe, skal du klikke på "Do not Spam!".

Hvis du ikke modtager en email med et link til aktivering inden for det næste minut, skal du klikke her:

Vent venligst sek.

Hvis dette forsøg også fejler, anbefaler vi at bruge en anden e-mail-adresse til registrering.For at gøre vores service så bekvem som muligt bruger vi specielle cookies til at gemme statistisk information og information om vores brugere. Derudover bruger vi tredjeparts statistiktjenester (f.eks. Google). Mere information om vores serviceers privatlivspolitik findes på dette link:
Fortrolighed & Cookies