Sobre nosaltres

Qwerty Networks - Un grup de projectes que utilitzen una única base de dades i un entorn funcional per a la creació i desenvolupament de xarxes socials i projectes publicitaris.

VisitorSale.com és un projecte de Qwerty Networks, que ofereix serveis de publicitat en línia en més de 120 països. VisitorSale.com és un projecte de publicitat internacional que treballa en més de 40 idiomes:

 

Les principals adreces del sistema: intercanvi de trànsit web, així com publicitat contextual i de teaser. El nostre servei ofereix als anunciants una funcionalitat flexible que els permet anunciar llocs que utilitzen diversos mètodes publicitaris: anuncis contextuals, entreteniment, CPA, transmissió del trànsit web. Convidem els propietaris de llocs web a cooperar i participar al nostre programa d`afiliació. Convidem els socis regionals a cooperar, i també considerem propostes de cooperació per part d`agències de publicitat. Acceptem ordres per al desenvolupament de xarxes socials, portals altament carregats, sistemes de publicitat i programes d`afiliació. Ens alegrem d`una cooperació mútuament beneficiosa!

Atenció! El nostre servei ofereix preferències i descomptes importants a les agències de publicitat.

Salutacions,
VisitorSale.com, El vostre soci comercial i servei de publicitat fiable.

Si us plau, tingueu en compte

Us hem enviat un enllaç per verificar la vostra adreça de correu electrònic. No us oblideu de consultar la carpeta de correu brossa. Si de sobte el missatge es va introduir en aquesta carpeta, feu clic a "No us enviem correu brossa".".

Si no rebeu un correu electrònic amb un enllaç a l`activació en el minut següent, feu clic aquí:

Espereu seg.

Si aquest intent també falla, us recomanem que utilitzeu una adreça de correu electrònic diferent per al registre.Per fer que el nostre servei sigui el més convenient possible, utilitzem cookies especials per emmagatzemar informació estadística i informació sobre els nostres usuaris. A més, utilitzem serveis d'estadístiques de tercers (per exemple, Google). Podeu trobar més informació sobre la política de privadesa del nostre servei en aquest enllaç:
Confidencialitat & Cookies