За нас

Qwerty Networks - група от проекти, които използват една единствена база данни и функционална среда за създаване и развитие на социални мрежи и рекламни проекти.

VisitorSale.com е проект на Qwerty Networks, който предлага онлайн рекламни услуги в над 120 държави. VisitorSale.com е международен рекламен проект, който работи на повече от 40 езика:

 

Основните направления на системата - обмен на уеб трафик, както и контекстна и рекламна кампания. Нашата услуга предоставя на рекламодателите гъвкава функционалност, която им позволява да рекламират сайтове чрез различни рекламни методи - контекстуални реклами, тийзъри, CPA, стрийминг на уеб трафик. Каним собствениците на уебсайтове да си сътрудничат и да участват в партньорската ни програма. Каним регионални партньори да си сътрудничат и ние също разглеждаме предложения за сътрудничество от рекламни агенции. Приемаме поръчки за развитието на социални мрежи, силно натоварени портали, рекламни системи и филиални програми. Радваме се за взаимноизгодно сътрудничество!

Внимание! Нашата услуга предоставя значителни преференции и отстъпки на рекламните агенции.

С най-добри пожелания,
VisitorSale.com, Вашият надежден бизнес партньор и рекламна услуга!

Моля, обърнете внимание

Изпратихме Ви връзка, за да потвърдите имейл адреса си. Не забравяйте да проверите папката за спам. Ако изведнъж съобщението попадна в тази папка, щракнете върху "Не спам!"".

Ако в рамките на следващата минута не получите имейл с връзка към активирането, кликнете тук:

Моля Изчакай сек.

Ако този опит също не успее, препоръчваме да използвате друг имейл адрес за регистрация.

Изпратихме ви линк за активиране на Вашия акаунт. Моля, обърнете внимание


За да направим нашата услуга възможно най-удобна, ние използваме специални бисквитки, за да съхраняваме статистическа информация и информация за нашите потребители. Освен това използваме статистически услуги на трети страни (например Google). Повече информация за политиката за поверителност на нашите услуги можете да намерите на тази връзка:
Поверителността & Cookies