За нас

Qwerty Networks - група от проекти, които използват една единствена база данни и функционална среда за създаване и развитие на социални мрежи и рекламни проекти.

VisitorSale.com е проект на Qwerty Networks, който предлага онлайн рекламни услуги в над 120 държави. VisitorSale.com е международен рекламен проект, който работи на повече от 40 езика:

 

Основните направления на системата - обмен на уеб трафик, както и контекстна и рекламна кампания. Нашата услуга предоставя на рекламодателите гъвкава функционалност, която им позволява да рекламират сайтове чрез различни рекламни методи - контекстуални реклами, тийзъри, CPA, стрийминг на уеб трафик. Каним собствениците на уебсайтове да си сътрудничат и да участват в партньорската ни програма. Каним регионални партньори да си сътрудничат и ние също разглеждаме предложения за сътрудничество от рекламни агенции. Приемаме поръчки за развитието на социални мрежи, силно натоварени портали, рекламни системи и филиални програми. Радваме се за взаимноизгодно сътрудничество!

Внимание! Нашата услуга предоставя значителни преференции и отстъпки на рекламните агенции.

С най-добри пожелания,
VisitorSale.com, Вашият надежден бизнес партньор и рекламна услуга!

Моля, обърнете внимание

Изпратихме Ви връзка, за да потвърдите имейл адреса си. Не забравяйте да проверите папката за спам. Ако изведнъж съобщението попадна в тази папка, щракнете върху "Не спам!"".

Ако в рамките на следващата минута не получите имейл с връзка към активирането, кликнете тук:

Моля Изчакай сек.

Ако този опит също не успее, препоръчваме да използвате друг имейл адрес за регистрация.За да направим нашата услуга възможно най-удобна, ние използваме специални бисквитки, за да съхраняваме статистическа информация и информация за нашите потребители. Освен това използваме статистически услуги на трети страни (например Google). Повече информация за политиката за поверителност на нашите услуги можете да намерите на тази връзка:
Поверителността & Cookies